Mélyebb a valóság


Hit és Tudás

- Mi a hit?
- A ráció felől megközelítve a hit a nem tudásból eredő feltételezés.
- Az intuíció felől akkor mi?
- Az intuíció felől megközelítve hit a világ befolyásolására tett kísérlet, ami töltést ad a szándéknak, de nevezhetjük álomnak is.
- Mi a tudás?
- A tudás a ráció felől megközelítve a lehetőségek elérhetőségének jelen képessége.
- És az intuíció felől megközelítve?
- A tudás az intuíció felől megközelítve az álomnak a bizonyítékokra korlátozása.

>>>>>>


Ok és Okozat

- Te hogyan vetted észre azt, hogy valaminek az oka a jövőben lehet?
- A látószög emelkedéssel nagyon sok dolgot egyszerűen csak tudsz. Engem mindig is érdekeltek a sci-fik és az agyam könnyebben megbirkózik az idő rugalmasan kezelésével, mint másoké. Már pedig a téren és időn kívüliség, amiről beszélnek nem csak duma és ha elképzeled magad téren és időn kívül, akkor onnan nem nehéz lazán kezelni az idővonalat. Ha el tudod képzelni a szitut a másik szemszögéből, már előnyben vagy.

>>>>>>


Álomkutatás

- Szerinted mi az álom?
- Folyamatos bizonyíték a spirituális világ és a magasabb dimenziók létezésére.
- Régebben mit mondtál erről?
- Hogy az álmok valójában magasabb dimenziós beszélgetések, csak nem a mi általunk ismert verbális kommunikáció formájában.
- Konkrétan mire bizonyíték az álom?
- Ha már bizonyításról beszélünk, itt van mindjárt a harmadik szem. Mert ugye amikor alszol és álmodsz, akkor sincsenek nyitva a szemeid, mégis látsz képeket.


Menny és Pokol

- Mi történik halál után?
- Vagy egy párhuzamos valóságban kötsz ki, vagy ennek az idősíknak egy korábbi pontján ébredsz az egyik reggel az ágyadban. De emelkedhet a tudatod egy felsőbb szintre is, ahol minden ugyanaz, mégis más és hasonló paraméterekkel lefelé is. Megjegyzem ha nem a saját szinteden vagy, az boldogtalanságot szül, mert állandó megfelelési kényszer alatt kell élned. Én tulajdonképp megalkottam a boldogság lehetőségét mindenki számára, amiért le kell mondani mások sztárolásáról. De ha neked bejön a bandázás, semmi probléma, mész a saját szinteden oda, ahol hasonló emberek vesznek téged körbe.


Istennek lenni

- A különleges képességek mik?
- Az agyad olyan celláinak bekapcsolása, amiket mások nem használnak. De ne aggódj, külső szemmel nézve mi egy bolygónyi varázsló vagyunk, ha aki ránk tekint, nem nagyon használja agyának racionális féltekéjét. Amikor mondjuk megtervezed a nagybevásárlásodat, az egy ilyen lény számára egy különleges képesség. Ilyen mezőnyben tényleg nem nehéz istennek lenni. Ami a nehéz, az mindkét agyfélteke számára annak lenni. Bár nem látom be, miért kellene.
- Ha belátnád, mire gondolnál?
- Hogy színtiszta baromság lenne egy értelmes, fejlett ember számára. Ha ilyesmin gondolkoznék, azt csakis poénból tenném.

>>>>>>