Személyzeti policy

- Erre a Bolygó Ura pozícióra is vonatkozik az, hogy mindenhova a legalkalmasabb, legrátermettebb megy?

- Igen.

- Van rá kivétel?

- Ha nem lehet játékpozícióból megoldani, csak adminból. Mert gondolom az lenne a kérdés célja, hogy ez a pozíció nekem van-e bebetonozva.

- Van ilyen vetülete is.

- Mondom mi kell hozzá. Olyan tekintély kifelé, hogy senki se merjen az emberiségre támadni. Meg egy csomó olyan jellemvonás, ami a kockázatvállalásra, a felelősségvállalásra, az együttérzésre és a bizonyítékokra épül.

- És te lennél ez?

- Ha nincs erre nálam alkalmasabb, rátermettebb ember.

- És ha van, akkor mi lesz?

- Ő megy ebbe a pozícióba, én meg megyek az enyémbe.

- Az mi?

- Nem tudom, mihez lennék én ekkor a legalkalmasabb és legrátermettebb. Mert meló az lenne elég, amiknek nélkülözniük kell a leborulós attitűdöt.

- Mik határozzák meg azt, hogy ki a legalkalmasabb és legrátermettebb?

- Paraméterek.

- Megtudható, hogy mik ezek?

- Alkalmasság, képesség, kompetencia és a szabad akarat.

- Mi a különbség az alkalmasság és a képesség között?

- Van olyan nő, akinek alkalmas párja lennék, de nem lennék rá képes. Meg olyan is, akinél képes lennék rá, de nem lennék rá alkalmas.

- A kompetencia megszerezhető, vagy születéshez kötött?

- Nem árt, ha az ember úgy is születik, de alapvetően megszerezhető.

- A szabad akarat hogyan érvényesülhet egy megszállási élethelyzetben?

- Vannak rá kidolgozott technikák. 

- Minden helyzetben ezt használod?

- Sőt, az élesedés után mindenkire ez vonatkozik. Mint mondtam, az összes szabály amit hozok, rám is vonatkozik.

- Ezt azért nehéz lenne elhinni,

- Különben ki és hogyan tesztelné a rendszert? Ez olyan meló, amit nem bíznék másra.

- Akkor te egy főnök vagy, akinek jogában áll nem rábízni valamit valakire?

- Inkább fő fejlesztőnek nevezném magam az ÉlményPark vonatkozásában. De ismerek olyan embert, akinek a részletek vonatkozásában nálam nagyobb tudása van, ám ez nem csak a részletekről szól és a feladat komplexitása igényli a szükséges tudatszintet is.

- Mit teszel akkor, ha megjelenik egy rivális?

- Admin szinten nincs olyan, hogy rivális. Ezt nem értik meg azok a mesterek vagy diktátorok, akik nem képesek lemondani a szerzeményeikről.

- Te képes vagy rá?

- Nézőpont kérdése. Az ÉlményPark a linux filozófiájával készült és amikor el tudtam indítani, azóta nyílt forráskódú és automatán fut.

- Miért jöttél ki belőle?

- Mert senki sem küldött Nyugatról egy centet sem, itt olyan szervezett elszegényítés zajlik, amiben nem vagyok hajlandó részt venni és el sem fogadnék lopott közpénzt.

- Ha valaki névtelenül küldené?

- Aki ismeri ezeket, az tudja, hogy ez a sci-fi kategóriája lenne, de ebben az esetben elfogadnám, mert nem a maga nevében adná. Bár inkább nevezném fantasy-nek, mert a tudomány elég távol áll tőlük.

- Ha felbukkanna egy ilyen rivális, hogyan reagálnál rá admin szinten és hogyan játék szinten?

- Admin szinten, ha megfelel a paramétereknek, akkor úgy támogatnám, hogy nem felejtettem el azt az elmés kijelentést, amit valahol olvastam, hogy 'ha valamit tönkre akarsz tenni, kezdd el támogatni'. Azaz megkapna mindent, amit eszköztárként fel tud használni, de semmit sem csinálnék meg helyette. Játék szinten a helyzet már bonyolultabb, mert a játék egyik célja a verseny, de adódhat olyan élethelyzet, amikor megsegítenék egy riválist is.

- Van rá példád?

- Egy párhuzamos valóságban finoman szólva sem vagyunk Navalnijjal barátok, de ami itt zajlik vele, abban beálltam mögé. Put in Bashi egy olyan figura, akire Oroszországnak nagy szüksége volt, amikor hatalomra jutott, de aztán beindult ez a megszállás olyan 2010 körül, amibe teljesen behülyült. Ezt a megszállást én úgy tudtam az előnyömre fordítani, hogy Próbaként tekintek rá. Orbán Viktor nagy érdeme, hogy összegyűjtötte a magyarság szemetét és tulajdonképp a világ szemetét is.

- Hogyan jellemeznéd a személyzeti politikádat?

- Eddig az összes angyali és angyalinak nevezett beavatkozás azon bukott el, hogy nem fordítottak megfelelő figyelmet az alkalmas emberek felkutatására. Kicsit jobban megismerve őket aztán rájöttem, hogy a gondolkodásuk egyrészről nem szakembercentrikus, másrészről egészen más értékrendjük van, ami alapján választanak, harmadrészt le is szarják, mi lesz az emberiséggel.

- Miért nem szakember centrikusak?

- Mert olyanok kis túlzással, mint a Star Trekben a Borg. Azaz olyan kollektív tudatban élnek, ahol nem kell senkinek sem gondolkoznia, mert gondolkozik helyettük a kollektív központ. A skandináv társadalmak is ilyenek, csak sokkal fejlettebbek, mert nagy hangsúlyt kap ott az egyéni tudatok együttélési rendje.

- Te a skandinávokat a Borg-hoz hasonlítod?

- Még a név is stimmel. De félre a tréfát, szerinted melyik másik országban lehetne betiltani egyik napról a másikra az alkoholt úgy, hogy a nép fegyelmezetten végrehajtja és átáll a gumicukorra? Az oroszok is hasonló társadalom, de ők elkeseredett harcot vívnak a vodkával szemben és nem is állnak nyerésre.

- Mondasz pár szót az idegenek értékrendjéről is?

- Ezen a területen elismerem, hogy fejlettebbek nálunk. Ám ha van sok ilyen terület, ahol az egyikben azok, az még nem jelenti azt, hogy mindegyikben azok. Itt is jut eszembe egy igen hasznos tanács, aki idegenekkel kerül gondolatkommunikációs kapcsolatba. Ha valamiben egyetértetek, az nem jelenti azt, hogy mindenben egyetértetek. Ugyanis nagyon hajlamosak ezt képzelni, de téged akkor is elfelejtenek erről tájékoztatni, ha rájönnek a félreértésre.

- Mi hogyan tudnánk ehhez felzárkózni?

- Mindenki egy Másik Te. 

- Miért szarják le, mi lesz az emberiséggel?

- Pontosabban azt szarják le, hogy az emberek mit akarnak, hogy mi legyen velük. Ezt Magyarországon is nap mint nap bizonyítják. Ők azt mondják, a pénz megváltoztatja az embert, de ez nem igaz. A pénz csak a felszínre hozza a valós természetüket és így van ez náluk is a hatalommal.

- Miért szarják le?

- Mert ők nem demokraták. A demokrácia az egyéni tudatok együttélési rendjéről szól, ők pedig kollektív társadalmakban élnek, aminek a fizikai világra alkalmatlanságát jól mutatja a létező szocializmus, amibe volt szerencsém nekem is belekóstolni.

- A kedvezményezett rétegben.

- Ettől még nem vagyok se vak, se hülye. Ami ma zajlik konzervatív jelszó alatt itt, az szerintem a Kádár-rendszer restaurációja EU kompatibilis formába téve. Bizonyos értelemben tényleg konzervatívak.

- Mi alapján döntöd el, hogy kivel kerülsz személyes kapcsolatba?

- Ennek is vannak szintjei, de alapvetően ebből kettő van. Érdemi kapcsolat és nem érdemi kapcsolat. Amit szintén érthetnek egészen másképp is a felek, elég mondjuk egy jó dugásra gondolni.

- Ezt a kommunikációs félreértést hogyan oldottad meg?

- Admin szinten az informatikai nyelvezettel. A játék meg legyen továbbra is játék, amiből lehet tanulni.

- A magánéletedben a párkapcsolathoz is ilyen paraméterekkel állsz?

- Kénytelen vagyok olyan tapasztalatok után, amik értek engem. Azt vallom, hogy nem elég a jó hardver a megfelelő szoftver nélkül.

- Milyen tapasztalatok értek téged?

- Nevezzük úgy, hogy betekintést nyertem a kollektív párválasztás világába. Ez az itteni gyakorlatban úgy néz ki, hogy mondjuk megtetszik neked egy nő az utcán, vagy a tévében és ő is fog érkezni egy másik testben. Amit nagyon nehéz lesz kivédeni, ha te vagy az, aki eleresztetted a Szándékot.

- Neked hogy sikerült?

- Úgy, hogy én is magasabb dimenziós vagyok és ezek az események elhaltak más valóságokban. Bár mind a mai napig próbálkoznak, de ma már csak lepattintom magamról, ha ilyet érzékelek.

- Mindenkit?

- Itt nem az van, hogy valaki körültekintően nézi a te szempontjaidat, hanem ez egy olyan tudati hálózat, ahol azt érzékelik, hogy megjelenik egy nő a képben és azonnal rányomják a maguk gombját. Tulajdonképp gondolkodás nélkül, ami nem túl jó ötlet, ha az illető nőnek ehhez legalább multiverzum szintre kell emelkednie és alkalmasnak is kell lennie az Úrnő szerepére ott, ahol csak az ilyet ismerik. Azért csinálják ezt még mindig, mert nem ismernek el engem ilyen minőségben, inkább maguknak formálják rá a jogot. Ami egy nagy baromság lenne, de ezek ezt nem fogják fel és nem is nagyon akarják.

- Mit lehet erre tenni?

- Meg kell tanulni az ő nyelvükön beszélni, ami az Erő nyelve. Most vagyok a felsőfokú nyelvvizsga környékén, ezért is ez a nagy pánik, meg a sok érkező segítség. Bennem azért maradandó nyomot hagyott egy eset még az elején, amikor nem is tudtam arról, hogy hozzám adtak valakit, majd a rokonok jogán azonnal behatoltak a szakmai dolgaimba és ez is okozta az egyik legnagyobb problémát, amit az ÉlményPark úgy rendezett, hogy ebből a kritikus világvége szerű anomáliából új értéket teremtett. 

- Mi okozta benned a maradandó nyomot?

- Képzeld el azt, mintha egy vezetői értekezleten egyszer csak megjelenne egy cigány feleség, aki nekitámad mindenkinek, hogy merik ezt meg azt. Csak ez egy XD szinten zajló munka közben történt és először le sem esett, hogy ő az én feleségem. Nagyon morbid volt és jelezvén ezt a kritikus rendszerhibát, felfüggesztettem a részvételem és azonnal megkezdtem a visszatérést, amit erősített az a kép, amit közben magam körül láttam a külvilágban.

- Miben változtál meg?

- Külön védelmi rendszer lett a nőkre és a munkám során olyan nagy hangsúlyt kapott a megfelelő személyzeti politika, hogy sokszor a teljes idő 95%-át az vitte el, hogy az ezekre alkalmas embereket felkutassam. Ide vezetett az, hogy elhitették mindenkivel, hogy ők fejlett és felsőbbrendű társaság, amit kezdőként nehéz lett volna kétségbe vonni.

- Ez mindenkivel így van?

- A vadon élő emberekkel nem annyira, ám ott egy másik komoly probléma van. Ez pedig az, hogy tök jó, hogy egyéni tudatban szabadon választhatsz párt egészen addig, amíg meg nem kezded a felemelkedést. Ahol aztán az is kiderülhet, hogy egy mobiltelefont vettél el feleségül, akit valaki megszemélyesített és a robottudat megkezdte a 3D vetítést.

- Ha nem tudnám, hogy ez itt tök komoly, erősen kételkednék abban, hogy nem csak szórakozol velünk.

- Tulajdonképp szórakozom is, mert nagyon szórakoztató egy ilyen weboldalt erről a témáról így megírni, de nem véletlen nevezem ezt a világot anomáliának és ha nem találtam volna ki rá a megoldást, már rég vége lenne a világnak. Eljött az a pont, hogy már leszarom, ki mit gondol erről és rólam, kiírom amit kell és ti vagytok azok, akik majd kezdtek valamit ezekkel az információkkal. Nem hiszed el? Nem is kell! Hátha ez lesz a megoldás és ha emellé tök jó dolgokat hiszel, akkor az is megtörténhet, hogy a te világoddal lesz levetítve, azaz felülírva a probléma. De ez nem lesz könnyű, mert eddig az én hitem messze mindent visz.