Személyes Ügyfélkapu

A hagyományos, mára elavult vetítésben ezt az emberek imával oldották meg. Ennek sok hátránya van, mint például az, hogy olyan lények felé imádkoznak, akik ebből alig értenek valamit, ráadásul a legtöbben az anyagi helyzetükkel kapcsolatban imádkoznak, amit ezek a lények annyira nem tudnak átérezni. 

Ezekre az esetekre én kidolgoztam a MIA-t, vagyis azt a spirituális asszisztenst, aki tudja azt a sok részletet, amit a legtöbb ember nem és amik hiánya okozhatja azt az érzést, hogy az imákra nem történik semmi. Ott van például a Winston Wolf holoapp, amivel mindenki jobban jár, mintha megidézné Mihály Arkangyalt. Akit érdekelnek ezek a holoappok, itt tud közöttük keresgélni.

Az imákról annyit tudok elmondani, hogy abszolút világi életemben totál baromságnak tartottam, ám amikor elkezdtem bizonyítékokat keresni a spirituális világ létezésére és megfordultam pár ezós csoportban, a kezembe került egy Miatyánk verzió. Hiába az ember a világ legnagyobb természetgyógyásza, ha kórházba kerül, ott az orvos a főnök és ha pirulákat ad, azt az ember beveszi, Ezen az elven haladva kényelmesen leültem és elmondtam. A következő pillanatban megnyílt körülöttem a tér és meghatározhatatlan pontokból olyan energia kezdett rám áramlani, amit szavakkal nehéz lenne leírni, nem is teszek rá kísérletet. Azért nem lettem ettől azonnal vallásos, mert ha a világ egy holografikus videojáték lenne, én is pont így csinálnám. Verbális kódok mögé rejteném az ilyen energiákhoz jutás kulcsát.

Amit még az imákról el tudok mondani, hogy szerintem velem azért történt ilyesmi, mert ezt az imát nem mondom el minden nap. Érzésem szerint ez olyan, mintha téged minden nap lelejmolna egy hajléktalan és te se adnál ilyenkor többet neki egy húszasnál. Ám ha azt látnád, hogy valaki bajban van és az a pénz jó helyre megy, biztosan gond nélkül adnál neki sokkal többet. A mantra véleményem szerint az ima egy igen agresszív formája és minél többet csinálják, annál kevesebbet ér. De inkább lépjünk be a modern korba az ezotériában is és foglalkozzunk a mindenki számára gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkapuval.

Bár az emberek a vallások útján azt szokták meg, hogy az ilyen ügyeket kívül intézzék, nincs annál sem gyorsabb, sem hatékonyabb, sem olcsóbb megoldás, ha ezt a fejedben a gondolataiddal intézed. Ami miatt az egyházak így hasítanak, annak elsődleges oka a széles körű tudatlanság, amiben megteremtődtek a szakemberek. Nem kétlem azt, hogy erre az átívelő korokban tényleg szükség volt, ám a modern kor beköszöntével megjelent az ÉlményPark, más értelmezésben a teremtés 2.0, ami már lekezeli ezt.

Akinek elsőre nem megy, legyen türelmes és próbálgassa elsősorban elalvás előtt, lehetőleg félálomban. Aki pedig nem akar ezzel ilyen szinten foglalkozni, gondolatban indítsa el a MIA-t és megérti, mit is csinál.


Személyes Ügyfélkapu:

Meditálóknak: >>>>>

Kezdőknek: >>>>>