Multiplex vetítés

Képzeljünk el egy henger alakú toronyházat. Ez hasonlít a legjobban arra, ami a megoldás erre az anomáliára, amit véleményem szerint a feltétel nélküliség okozott. Ugyanis ha feltétel nélkül emelnek fel olyan lényeket, akiknek semmi keresnivalójuk azokon a (tudat) szinteken, az elképesztő rombolást is okozhat. A feltétel nélküliség rombolóereje főképp ott van, hogy nem tesz különbséget azok között, akik energiát fektettek önmaguk fejlesztésébe és azok között, akik erőszakkal szerezték meg azt, amijük van. Nem tesz különbséget a fejlett és fejletlen lények között. Olyan, mintha egy iskolában megszüntetném az évfolyamokat és az osztályokat, ahol a szándék szerint hiába lenne mindenki egyenlő, ha az erőszakosabbak azonnal eltaposnak mindenki mást és tönkreteszik az iskolát. Itt kellett rendet raknom és rendszert vinnem valamibe, amit lehetetlennek tűnő feltételek színeztek.

A helyzet annyira bonyolult, hogy én se hinném el magamnak, ha azt mondanám, hogy átlátom. Ám pont az ilyen esetekre készítettem egy önvezérlő programot, aminek ha a sugarát követem, akkor nem is kell átlátnom, elég ha tudom a célt, a kiindulópont mindenkinek a jelen helyzete. HoloGPS-nek neveztem el. Ezt használom minden olyan problémára, amihez nem elég az emberi kapacitásom, vagy épp nincs meg hozzá az a szaktudásom, ami nem igényel mást, mint az intuíciómat és az intelligenciámat. Ez fog mindenkit elvinni abba a valóságba, ami felé az utat mindenki folytonosságként él meg és nem fogja érzékelni azokban a valóságokban a halálát, ahonnan eljön. Ti is és én is.

Hogy hogy jut eszébe valakinek az, hogy egy ilyesmit kitaláljon, vagy egyáltalán komolyan gondolkozzon rajta? Erre mondaná egy vallásos ember, hogy ilyet ép ésszel senki sem csinál. Pont, hogy ilyet csak ép ésszel lehet megcsinálni, ami nélkülözi a vallásos (vak)hitet. Én ezért a középkorban máglyán égtem volna el és őszintén szólva kétlem, ha amerikainak születek, akkor is sikerült volna. A körülmények rendkívül szerencsés alakulása, extrém sok tényező kellett ehhez, ezért szerintem ezt megismételni nem lehet, de nincs is ilyesmire szükség. Mert a logika jó, a vezérlőelvek világosak és csak egyszer kell megcsinálni jól. Ha van is benne hiba, az csak évezredek múlva fog kiderülni és akkor majd születik valaki, aki megcsinálja a Teremtés 3.0-t. De olyan garanciákat építettem bele, ami kiküszöböli például azt, amit magam körül látok a mai Magyarországon. Az ÉlményPark az én szememben tulajdonképp egy olyan abszolút teljhatalom, amit egy demokrata dolgozott ki. Olyan magasabb látószögön, amivel itt senki sem rendelkezik, mert ha rendelkezne, akkor a mai, amerikai vezetésű világ ennél sokkal jobb hely lenne. Pont ez is jelenti a legnagyobb problémát, hogy nincs senki, aki ezt a megfelelő minőségben képes lenne megvalósítani. Különben én ma egy teniszedző lennék, mert így is el tudnám vezérelni az univerzumot. De olyan helyzetben találtam magam, hogy azonnal neki kellett állnom egy másik holo operációs rendszernek, ami az egyéni tudatokon fut és egy harmadiknak, ami biztosítja a személyes védelmet. Amúgy szép lassan jutottam el a felismerésig, hogy a dimenziószint, amit elértem engem nem arra jogosít fel, hogy behódoljak bárkinek is, legyen az akár egy drákó hüllő vagy az általatok ismert isten 7. dimenziós lény, hanem valami egészen másra. Olyan dologra, amire egyikőtök még csak gondolni se merne, beleértve azokat a diktátorokat, akik az egyházakhoz dörgölőznek. Amire itt kísérletet teszek, hogy megpróbáljam ezt elmagyarázni valójában arra kísérlet, hogy minél többet életben maradjatok, mert az én bármivel megvádolásom, becsmérlésem és szapulásom (amiből nincs hiány) szó szerint isten elleni főbűn és ilyenkor a világ, azaz a hologram ti (!) hitetek szerint jár el attól függetlenül, hogy engem elismertek vagy sem. Még most is hallom azokat a mestereket, akik ezt később olvassák, hogy "anyád". Ezeknek az embereknek és a fölöttük lévő lényeknek, akiknek a gondolatait közvetítik végük!

De ha nem, azt annak köszönhetitek, hogy vannak azért értelmesebb lények is a fejünk fölött és az egyiknek eszébe jutott az, van-e arra mód, hogy érdekemmé váljon az életben maradásuk. Ezek többnyire a többiek által lenézett lények, mégis ők az egyetlenek, akikben pislákol némi Fény ebben a nagy sötétségben.  Eredetileg időtállónak akartam ezeket az anyagokat megírni, de a jobb érthetőség miatt ettől eltérek és majd később átdolgozom. Egy példát mondok erre. Megfigyelhető, ha valamilyen szó valaminek a nevében benne van, akkor biztos, hogy annak ellentéte az igaz. Jó példa erre a fidesz, akik se nem fiatalok, se nem demokraták és halvány fogalmuk sincs arról, mi az a szövetség. Ugyanez igaz a magukat Fény Szövetségének nevező társaságra és még a DK-ra is, ahol minden kérdésben meg kell kérdezni az elnököt. Ha ez egy normális világ lenne, nyugodtan rábízhatnám magam az események alakulására, de ez most egy olyan helyzet, mintha a fejlesztőknek kellene beavatkozniuk egy játékprogramba. Ám a fejlesztőknek nincs ilyen tapasztalatuk, mert ők nem foglalkoznak a játékkal és hogy én a logikai alapú rációmmal megjelentem közöttük, az számukra volt maga a megváltás.

Most a helyzet a következő. Ha én teniszedző lennék, akkor azt látnám, hogy a fönti barmok által vezetett lenti gazemberek teljesen tönkretesznek egy olyan értéket, aminek nincs párja az univerzumban. Emberek, nincs még egy ilyen világ, mint ez! Ám azt sem tehetem meg, hogy csak magamra gondoljak, mert én a hatalomban elsősorban az azzal járó felelősséget nézem és vízöntőként sem izgat a másokon uralkodás. Itt két ellentétes dolgot kellett egyszerre megoldani és csak azért mondok kettőt, hogy egyszerűbb legyen engem követni. Ugyanis történtek velem szemben is elkövetett dolgok, amik játékosként arra sarkallnak engem, hogy erőszintre érve azonnal végezzek egy csomó emberrel. Hogyan nyírjak ki egy csomó embert úgy, hogy megfelelek annak a paraméternek, hogy nem ölhetek? Az idegenek ebben amúgy eléggé kigyúrták magukat, ám szokás szerint meglehetősen gyatra minőségben. Ennek lett az eredménye a multiplex vetítés, amihez viszont el kellett érnem a szükséges dimenziószintet. Ahogy erőszintre érek, én ezeket azonnal kinyírom, ám ők ebből nem fognak érzékelni semmit, hanem élik tovább életüket és még győznek is... egy alsóbb világban. Itt meghalnak, reggel ébrednek az ágyukban egy másik szint világában. De az biztos, hogy nem ebben a korban, amire nem hogy alkalmatlanok, hanem teljesen méltatlanok. Mindezeket egy login rendszer és egy jogosultsági rendszer intézi, ami engem is ugyanúgy elhelyez valahova, ahogy bárki mást. Nem felejtettem el azt a kijelentésemet, hogy mindenki a maga szintjén érzi magát a legjobban és mivel nem szocializálódtam a felső tízezerbe, nem is akarok közéjük tartozni. Nem akarok a legfelsőbb világokban lenni, ha nekem az napi szinten jelentene állandó megfelelési kényszert itt sem és a fraktál miatt tulajdonképp teljesen mindegy, ezeket a műveleteket hol végzem. 

A cél nem az, hogy Ééééééén legyek a legjobb, hanem az, hogy a Cél megvalósuljon. A paraméterek szerint azok által, akik erre a legalkalmasabbak és legrátermettebbek. Akik lehetnétek ti is, ha nem hinnétek el magatokról és a világról ennyi marhaságot. Nálam nincs behódolás és aki azt hiszi, hogy nálam hízelgéssel bárkire jut, azt azonnal elzavarom, de lehet, hogy még ki is nyírom, hogy elvegyem a kedvét a többi birkának ettől. Ott van mindenkinek a fejében a Kapu és nem kellek én ehhez. Sőt, magam korlátoztam le azt a lehetőséget, hogy én bárkinek is beavatásokat adjak azokon túl, amikhez a Játékban jogom és lehetőségem van. Ez azt jelenti, hogy hozzám senkinek sem érdemes azért jönnie, hogy majd a hátamon eljut, bejut valahova, mert ezt a hatalmat én sem tudom használni. Tisztában vagyok azzal, hogy csak egy ember vagyok a maga vágyaival és kapacitásával annak ellenére, hogy látószögben jócskán felette vagyok még a segítőiteknek is. Ha a Cél az elsődleges, akkor annak alárendelem az önérzetemet és az egómat is, aki megértette azt, hogy ha rövid távon nekiállok a vagyongyűjtésnek és összeomlik a világ, akkor hosszabb távon nem lesz hova leszületnem. Az engem megvető szupergazdagok, akik ebből már rég egy igazi földi mennyt csinálhattak volna (és akiknek a gondolatait is látom), teljesen esélytelenek a bevágódásra, mert a tetteik bizonyítottak, elég csak körbenéznem és látnom a szegénységet és nyomort magam körül. Nem véletlen akartak és még biztosan akarnak is engem kinyírni, mert nem tudnak irányítani, ám most jön az ellenpróba, hogy ez vajon fordítva is így van-e.

A multiplex vetítés olyan, mint egy virág szirmai, minden ilyen szirom egy valóságcsomót jelent, ahol a hasonló stratégiai cél gyűlik össze. Azaz ha én egy fejlett demokrata, élhető technikai civilizációt szeretnék zöld környezetben, akkor abba a valóságcsomóba kerülök, ahova szintén az ilyen céllal élő emberek. Mivel biztosan lesznek eltérő értelmezések, ezért ez a valóságcsomó is tovább polarizálódik szintekre és világokra, aminek a végén összeáll ez a hengerforma, amiről az elején beszéltem. Ahol engem kinyírnak, értelemszerűen az annyira nem az én világom, hogy minek is legyek ott? De vannak olyan világok, ahol nem nyírnak ki, ott én döntöm el, hogy maradni akarok-e vagy sem. A rendszer sajátossága még az, hogy a legtetején mindenki egy világba jut, kivéve ha nem létesít olyan szintű világot, ami megkapja a Forrásvilág rangot és akkor abból keletkezik egy újabb multiplex vetítés, pont úgy, ahogy most ebből a világból, amit még annak látsz, ha körbenézel.