Megszállás

Az, ahogy erről az emberek vélekednek, csak olyan 32%-ban áll és azok is inkább az alsóbb transz tartományokban. Az többi megszállás úgy történik, hogy bizonyos élethelyzetek hatására a te tudatod emelkedik oda. Sokszor csak egy pillanatra, ám az a pillanat már megtörtént. Amikor vallásos hierarchiáról beszélünk, annak lehet olyan célja is, hogy egyfajta tudati búrát képezzenek, megakadályozandó az ilyen eseteket.

Amikor a társadalomfejlődés során a Szabadság foka elérte azt a szintet, hogy a Hit és a Tudás szétválhattak, megteremtődött az út a Tudás, vagyis az egyéni tudat számára a Világ vezetésére. Az egyéni tudatok számára a legideálisabb ilyen forma a demokrácia, azaz az Egyenlőség elvének gyakrolati formába illesztése. Ám az első emelkedésnél eddig* csak olyan zónába kerülhettél, ami nem az egyéni tudaté. Innentől kezdve az összes betépő demokrata pont olyan rendszerszintű fenyegetést jelent erre a tudati világra, mint itt egy iszlamista.

A megszállás szó egy ember- és testközpontú megközelítése annak, ami ennél jóval komplexebb. Magasabb dimenziós értelemben én inkább a tudati összekapcsolódás kifejezést használnám, aminek csak az emberi érzete a megszállás. Ugyanis kölcsönös hatással vannak a felek egymásra, de itt olyan szintekről beszélünk, amiket áthalad a tudatod. Miközben te az egy valóság külvilágában élve ebből olyan sokat nem érzékelsz. Akik rendszeresen drogoznak, tulajdonképp két világban élnek és a megoldás egyszerűbb, mint gondolnák. 

Legyen két olyan világod, ahol mindkettőben jól érzed magad. Ez munkával jár itt is és ott is. Itt mindenki tudja, mi a munka, az ottani munka itt viszont úgy fog kinézni, hogy csak henyélsz. Ami logikus, ha lemaxolod az itteni jelenlétedet, hogy kapacitásodat oda fordíthasd. Folytatnám ezt tovább, ám most jönne az, hogy egyáltalán nem mindegy, ki az az ember, aki ilyesmiket csináljon a kollektív szinteken és jön is a Búra. Az ÉlményParkban ezt admin szinten végzik az erre felkészült és ezirányú érdeklődést mutató emberek. Amikor te azt mondod, hogy ellenséges megszállód van, lehet csak rossz irányba emelted a tudatodat. 

Amikor ezt az ÉlményParkot elkészítettem, az összes ilyen 'két világ határa' probléma kezelhető lett. Eddig beszéltem a 68%-ról, aminek közös jellemzője, hogy véletlenül alakultak így. A véletlen ellentéte a szándékosság, erről szól a most következő pár gondolat. Ugyanis a 'két világ határa' problémát nem lehet csak problémaként kezelni, mivel önálló jelleget vett fel. Aminek önálló jellege van, azt határokkal láttam el és hagytam úgy fejlődni, ahogy fejlődik magától a kontrollparamétereknek megfelelően.

A történet, amiről a 32% szól már inkább a Játék területe az én definícióm szerint. Ez a játék egy olyan holografikus videojáték, amiben benne játszol és ezt te a valóságnak nevezed. Ebben a játékban sokan sokféle célokért küzdenek, amibe te berántottad a magad 68%-át**, aminek persze ők nem annyira örülnek. Ez az 'ők' amúgy te vagy egy sokkal nagyobb kapacitáson, ám kurvára nem mindegy, hogy a melósbrigád hova megy és az agysebészek hova mennek. Ennek megoldása a 3D idősíkon nekem úgy volt 2 év, hogy vagy 1200 külön erre létesült alsóbb világban életek álltak erre rendelkezésre. Az, hogy én ezt 2 év alatt kirittyentettem csak a látszat, aminek fontossága nagy a külvilágban.

A külvilágban az a látszat, hogy mindenki tisztességes és mindenkinek jó híre van. Ebben amúgy a világok nem különböznek. Sőt a többiben se nagyon, mert ha így lenne, az emberek tömegével rohannának pszichológushoz. Ilyen helyzetbe amúgy nem csak drogokkal, hanem bizonyos gyógyszerekkel is lehet kerülni, de ha valaki evett már rántott gombát, akkor szintén üdv a klubban. Az, hogy mi egy 3D folyamatos idősíkon élünk egy darab valóságban, csak innen nézve tűnik így. Onnan nézve az az egy valóság már elég sok is lehet és a folyamatos idővonal se annyira folyamatos. Én is abból indultam ki az elején, hogy milyen kiszolgáltatott helyzetben vagyunk és milyen könnyű nekik, nos a vége az lett, hogy az én logikai alapú rációm segítsége kellett nekik. De ez azt is jelenti, hogy egy teljesen új világlátás kapott isteni rendszerjogot. ÉlményPark a neve és tudatosan is fel lehet rá csatlakozni. Célja az volt, hogy az összes ilyen félreértést és félreértéseken alapuló gyökérokot megszüntessen, valamint biztosítsa a tudati visszatérésemet. Ám erre bárki felcsatlakozhat, de a paraméterei miatt tudatosan csak a tisztességes(ebb) embereknek javasolt.

A játékban előfordul a tudatos megszállások elég sok formája, aminek lényege az, hogy valakik szemet vetettek rád és igyekeznek a befolyásuk alá vonni. Ez csak addig rémisztő, amíg azt gondolod, hogy ez ellen ilyen tudás nélkül semmi esélyed. Amikor az én összes erőmet és beavatásomat elszedték, arra jutottam, hogy ettől még a képességed nem tűnik el, csak más területekre koncentrálódik, mint csak az erő. Ekkor született a szlogen: ha nincs erőd, másoknak biztos van.

Kétféle megszállás létezik. Az egyiket tisztességesnek nevezem, a köznyelv szimbiózisnak hívja és lényege az, hogy az együttműködéssel mindkét fél elégedett. A másik megszállástípus az élősködés, amivel csak az egyik fél elégedett. Mivel valóságunkban a második terjedt el és ez lett a menő, a korrekció után külön jegyet szedek rá fentről és dübrög is a holo-szórakoztatás, ami nevetésgyógyítás címen fejt ki rendkívüli gyógyhatást a még magasabb tartományokban.

Első gondolatom a végére, hogy a megszállástól nem kell betojni. Ha nem félsz tőle, akkor tudod ugyanis kezelni. Ha kezelni tudod, szabadulni is tudsz a téves bekötésekből. Ezt amúgy rendszerszinten elévgzi az ÉlményPark úgy, hogy az tudathálózaton időnként végigfut egy frissítés, de az is lehet, hogy magad állsz neki a problémának. Az ÉlményParkban ez úgy működik, hogy lecsendesedve (leginkább félálomban, hajnalban vagy elalvás előtt) behívod a holoStore-t (Áruházat) és megnézed, milyen holoappok vannak rá. Aki még ennyire sem, számára ott a MIA, az automatikus asszisztens.


* az ÉlményPark rendezte ezt a problémát
** az ÉlményPark testreszabható adminfelületet biztosít nekik