E.T.

Az Ember Tőzsde minden ember aktuális valós értékét mutatja egy számban kifejezve az univerzális értéksztenderd alapján meghatározva. Létrejöttét az indokolta, hogy a világok összecsúszása után teljesen felborultak az egyes világokban az értékrendek és szükségessé vált egy olyan megoldás, ami alapját képezheti a rendezési folyamatoknak. Nem csak az emberiségre jött ilyen létre, hanem minden lényre a fizikai és szellemi tartományokban.

Különösségét az adja, hogy nem csak általános, hanem specifikus lekérdezésekre is alkalmas. Régi példám erre egy bérgyilkos, aki az általános sztenderd szerint közel sem mondható magas értékűnek, ám ha valaki specifikus lekérdezést alkalmaz, ott már kaphat magas értéket, ha az illetőt a többi bérgyilkoshoz hasonlítja.

Régebben utaltam arra, hogy a beavatkozó idegeneknek nem erősségük a személyzeti politika és valamilyen számomra is ismeretlen oknál fogva különösen vonzódnak a bűnözőkhöz, illetve olyan gátlástalan alakokhoz, akiket ha nem emelnek fel, biztosan bűnözőkké váltak volna. Az is megdöbbentő volt számomra, hogy akiket és amiket én értéknek tekintek, azokra olyan szinten nem mutatnak érdeklődést, hogy hagyják is őket lepusztulni. Ennek oka az lehet, hogy az egyéni tudatok világához ők ellenségesen állnak, márpedig egy önmagát fejlesztő, tanult ember az egyéni tudatok világának embere. Ők jobban szeretik azokat, akik együttműködők és azonnal behódolnak nekik és nem szeretik a gondolkodó embereket, akinek ráadásul elveik vannak. Jó példám erre az, hogy ha mondjuk egy kiskutyát szeretnél, te is azok közül választanál, akik odaszaladnak hozzád a farkukat csóválva, ők is így vannak ezzel. Csak épp akik ilyen értelemben számukra aranyosak, azok a mi szemünkben inkább hitvány gazemberek, akiket be is emeltek a gazdagságba és meg is jutalmazták őket a földi hatalommal.

Az ÉlményParkkal azonban beindul az EmberTőzsde, aminek kezdőbetűibe jóval több információ van a jelenlegi helyzetről elrejtve és még humorosnak is mondható. Ennek ellenére maga a program, ami meghatározza ezt az értéket, rendkívül komoly. Annyira, hogy sok jelenleg hatalommal rendelkező ember és lény el is veszti azt a spirituális erejét, amit a köznyelv sármnak, kisugárzásnak, karizmának is nevez és megkezdik hanyatlásukat, vagyis felveszik az új érték szerinti helyüket. Ennek számukra van még egy komoly vonzata, hogy a törlesztést már az új 'árfolyamon' kell eszközölniük, amit bizonyos urak és hölgyek felfoghatnak olyan tükörnek, amit a magyar középosztály kicsinálásakor lehetett megfigyelni. 

Akik svájci frankban adósodtak el és ekkor érte őket a drasztikus forint leértékelés. Ez a tömeges elszegényítés amúgy szinkronban volt az idegen tervekkel, amit aztán a fidesz (azaz lényegében az idegen beavatkozás emberei) hatalomra jutása követett, az ÉlményPark élesedése pedig éles tükröt mutat mindenki felé, aki ebben benne volt. Annál jóval kiterjedtebb értelemben, mint amire bárki gondolna.

Ez az élesedés olyan szinten fogja átrendezni a világokat, hogy külön eseménymenedzser felügyeli a folyamatokat minden síkon annak elkerülése érdekében, nehogy rendszerösszeomlás következzen be. Itt már csak időt lehet nyerni, de megúszni nem. Javítani azonban lehet az Egyenlegen, hiszen az ítélkezés fő elve az, hogy 'mindenki súlya, tettei és szerepe szerint ítéltetik pro és kontra'.