ÉlményPark

- Miért ÉlményPark?

- Ez fejezi ki egy szóval a legjobban a lényeget.

- Mit takar?

- A fizikai síkot és az ahhoz köthető álomtartományokat.

- Mit jelent pontosan az ahhoz köthető álomtartomány?

- Amikor alszol és közben magasabb dimenziós álmaid vannak, azt is 3D-ben látod.

- Honnan lehet tudni, hogy az az álom magasabb dimenziós?

- Vannak olyan álmok is, amik nem azok, hanem párhuzamos valósága visznek. A különbség, hogy a történet mennyiben felel meg a 3D feltételeinek. Vagy inkább a valóság feltételeinek. Mert a magasabb dimenziók nem állnak le pöcsölni a 3D korlátaival, mint például a távolság, az idő és még egy csomó hasonló dolog.

- Mik az álmok?

- Magasabb dimenziós kétirányú kommunikáció. Azért tudsz ilyenkor a magasabb dimenziókban grasszálni, mert alszol és az agyad nem korlátoz be a 3D-be. Csak ha felébredsz, ami azért izgalmas, mert amúgy ébredésnek hívják azt, amikor a valóságból kilépsz, bele a spirituális valóságba, vagyis az álom világaiba.

- Mi az ÉlményPark?

- Egy tudathálózatra telepített holo operációs rendszer, ami képes a 3D vetítésre.

- Egy vallásos embernek mit mondanál, ha az ő nyelvén kellene ugyanezt elmondani?

- Egy vallásos embernek is ugyanezt mondanám, különben félreértené.

- De ha tolmács lennél és csak az ő nyelvén mondhatnád?

- Teremtés 2.0. 

- Mitől 2.0?

- Az 1.0 egy rendkívüli teljesítmény attól függetlenül, hogy szerintem nem volt tudatos a teremtés. A 2.0 igyekszik rendbe tenni és javítani az 1.0 hibáit.

- A te nyelveden hogy neveznéd a teremtést?

- Holo installáció.

- Lehet ez a két nyelv közös is?

- Most is az. A megfelelő rugalmasság hiányzik mindkét fél részéről.

- Részedről is?

- A világ tükör.

- Egy vallásos ember mi a szemedben?

- A vallásos emberek az én terminológiámban olyan holofantasy játékot játszanak, amit kiterjesztenek a valóság szintjére. Tele van mindenféle mesealakokkal, akiket bár nem látnak, mégis úgy tesznek, mintha jelen lennének. A hologram egyik tulajdonsága az, hogy amit hiszel, neked az van, így az ember az elméjével akár létre is hozhatja a hitének megfelelő spirituális környezetet. Vagyis tényleg jelen lesznek, de akkor is csak a játék részei.

- Te nem vagy vallásos, mégis kész tényként beszélsz az angyalokról.

- Kitalálhattam volna mindenkinek új neveket is, ám akkor semennyire nem lennék érthető és kellene készítenem egy szótárt, amiben aztán kénytelen lennék ismét angyaloknak nevezni őket.

- Nem azok?

- Találkoztam olyan lényekkel is, akiket talán én is annak neveznék, de ők az Őrület határán túl léteznek és egy fikarcnyit sem értenek ebből a világból. Az elmegyógyintézetek tele vannak ilyen angyalokkal, azaz olyan emberekkel, akik elérték ezt a tartományt, csak nem képesek onnan visszahozni a tudatukat.

- Hogy kerültél az őrület határára?

- Amit hiszel, neked az van és sok olyan ember hitte azt, hogy őrült vagyok, akik hatással vannak-voltak rám. Mondanom sem kell, hogy erre rá is erősítettek a rosszakaró mesterek. Csak még sosem találkoztak pszi-holonautával ezek szerint, aki a tudatával utazik és innen is képes volt visszahozni a tudatát.

- Hogy néztél ki őrültként?

- Nem csak emiatt, de ezért is jó, ha otthon vagy egyedül. Nem épp kellemes élmény, de szakmai értelemben izgalmas volt, ugyanis itt találkoztam olyan környezettel, aminek még az alapjait sem tudtam definiálni. Ki is tűztem a Határt és visszajöttem.

- Akkor az angyalok csak léteznek számodra.

- Csak épp semmi gyakorlati haszna nincs ennek a mindennapokban. A csillagok is léteznek, mégse csillagimádó senki, pedig ilyen nézőpontból több értelme lenne.

- Akkor az emberek kiket imádnak?

- Akiket valakik kijelölnek nekik.

- Vannak angyalkártyák, azokkal mi van?

- Nekem is van és végeztem egy érdekes kísérletet vele. Arra jutottam, hogy ezek lehet, hogy programok.

- Programok???

- Ha te egy kisember vagy, akkor hogyan lehetséges az, hogy meg tudsz idézni ekkora hatalmú lényeket, akik aztán szolgaként viselkedve végrehajtják a szándékaidat? Mondjuk hogy tiéd legyen egy drága körömlakk. Vagy Jézus, akinek a játékos megköszöni a góljait. Az ilyesmiken amúgy fönn mindig nagy a röhögés.

- Kik azok, akik fönn ilyenkor röhögnek?

- Hivatalosan angyalok, nem hivatalosan ugyanolyan lények és emberek, mint te, csak egy másik bolygóról és rendelkeznek öngyújtóval olyan spirituális képességekkel, amikre te azt hiszed, hogy angyaliak. Egy olyan világban, ahol föntről érkező energiák csakis istentől érkezhetnek. Filozófiai értelemben végül is igazad van, csak ezt a filozófiát azért osztják, mert lehet, hogy te se tiltakoznál, ha valaki téged angyalnak hinne és leborulna előtted, de engem biztosan zavarna. Ezért is csináltam meg az ÉlményParkot vallási sallangoktól mentesen.

- Hogyan csináltad?

- Precíz álmodással.

- Mi az, hogy precíz?

- Van benne rendszer. 

- Akkor miért nevezed ezeket a lényeket mesealakoknak, ha tényleg léteznek?

- Bár fejlett technológiával rendelkeznek, szerintem fogalmuk sincs, hogyan működnek, mert egy régi galaktikus birodalomból maradt rájuk. Ebben a galaktikus zónában olyan lények élnek, akik nagy hangsúlyt fektettek a spirituális világra, annyira, hogy szerintem túlzásba is vitték. Az álom pedig tele van mesealakokkal. Mivel ez számukra egy megvalósult álom, logikus, hogy akkor léteznek.

- Ha fejlett a technológiájuk, miért nem vesszük a rádiójeleiket?

- Mert nincsenek rádiójeleik. Ők az elméjükkel kommunikálnak kihasználva a hologramnak azt a tulajdonságát, hogy a gondolatkommunikációban semmi jelentősége nincs a távolságoknak.

- Miért tartanak akkor téged a Sátánnak?

- Mert szándékosan viszek zavart ebbe a békés, de rettentően unalmas világukba.

- Miért teszed ezt?

- Hivatalosan az ÉlményPark promóciós kampánya részeként.

- Az emberiség számára milyen előnyt jelent az ÉlményPark?

- Teljesen feleslegessé teszi például az idegeneknek ezt a jelenlétét, amiben áldozatos feladatnak álcázzák azt, hogy végre történik valami velük és eljöhetnek egy ilyen menő küldetésre. Meg játszhatják az angyalt, ami olyan érzés, mint amit az európaiak érezhettek annak idején, akik először kikötöttek egy szigeten. De konkrétabban arról van szó, hogy ők azért vannak itt, hogy menedzseljék a tudatszint váltást. Ha ránézel mondjuk egy kutatóintézetre, ami tele van rendkívüli elmékkel és ránézel erre a rakás szerencsétlenre, nagyon zavaró lesz az a kontraszt, hogy a tudósok nem hisznek a tudatszint váltásban, amit ezek a dilettáns köcsögök vezényelnek le fölöttünk. Erre például kurva gyorsan ki kellett találnom valamit. Ám mivel ebben a műfajban minden all-in-one, több ilyen kontrasztos ügy van, amiket egyszerre kellett rendezni.

- Hogyan, ha emberi az elméd és nincs erre elég időd?

- Erre közben én is rájöttem, ezért még nagyobb ellenséggé váltam azzal, hogy hirtelen abbahagytam azt a munkát, amit ezek vezetésével végeztem és nekiültem egy olyan problémamegoldó programnak, ami bármilyen problémát megold.

- Miért váltál ezért ellenséggé?

- Mert nincs logikai alapú rációjuk, lefordítva nincs eszük, ahogy mi látjuk az észt és nem értették, mit csinálok és miért. Mivel szembeszálltam a főnök parancsával, ami egy kollektívában minden jog alapja, így sok helyen ellenséggé váltam, ahol meg nem akartak kinyírni, ott bolonddá. Mert csak egy bolond száll szembe a főnökkel és megint eljutottunk oda, hogy már föntről is jött ez az őrült ember hit. Amit amúgy ki is használtam arra, hogy távol tartsam az embereket magamtól és sok értékes időt is nyertem ezzel. Kevesen tudják, de ez már egy imidzsváltás, pár éve még nagyban nyomtam az őrült fazon szerepét.

- Akkor te egy jó Sátán vagy?

- Már régebben felmerült bennem a gyanú, hogy az igazi is az lehet. Ám olyan tömeghittel kell szembe néznie, ami lehetetlenné teszi a tevékenységét. És csak egy őrült lehet az, aki felvállalja őt.

- Miért gondolod azt, hogy Sátán egy jó lény lehet?

- Pontosabban olyan lény, aki rosszat tesz egy későbbi nagyobb jó érdekében.

- Mondj erre egy példát.

- Tételezzük fel, hogy van egy munkahelyed, ahol bár nem érzed magad jól, elég jó a fizetésed. Közben azért imádkozol, hogy legyen egy olyan, ahol jól is érzed magad és jobb is a pénz, de magadtól sosem vállalnád be annak kockázatát, hogy innen kilépj. Viszont az imáid emiatt Sátánhoz kerülnek, akinek pont ez a dolga, hogy rosszat tegyen veled = eltávolítson erről a munkahelyedről, hogy aztán a sors odavihessen az újhoz.

- Ez nem érthetetlen. A vallások akkor miért ábrázolják patás ördögnek?

- Mert ez egy alacsony látószögű zsidó értelmezés, ami bekerült a kereszténységbe, amikor azt átírták az eredetiről ilyenné.

- Alacsony látószögű? Pont a zsidók vannak magasabb látószögön, nem?

- Hát nem.

- Mit mondasz akkor a nazarethi Jézus Krisztusról?

- Hogy szerintem életében nem járt ott. Vagy ha igen, csak átutazóban. Annyi, de annyi ilyen van, hogy magát a rendezési folyamatot is egy hatalmas Show keretein belül készítettem el, amire amúgy már jegyet is szedek Fenn.

- Ez lenne a promóciós tevékenység?

- Amikor felfelé mentem a dimenziószintek között, feltűnt valami. Hogy itt minden áll és olyan szintű az Unalom, hogy ez teszi élhetetlenné a világokat. Pláne úgy, hogy vannak elképesztően hosszú életű lények is. Na itt aranyárban megy a szórakoztatás, ami nekem tulajdonképp ingyen van.

- Ingyen?

- A világ tükör és most a zsidók felé mutatom.

- Hogyan szórakoztatod őket?

- Az ÉlményParkkal és ez a hülye név mindjárt nem is lesz olyan hülye. A szellemi szinteken tulajdonképp feltaláltam nekik a mozit, a TV-t és a videojátékot egyben.

- Ez nekünk miért jó?

- Nem kell az energiarendszereitekkel foglalkozni egy olyan világban, ahol hivatalosan energiarendszer nem is létezik. Az idegenek tulajdonképp ezért is vannak itt, ami nagy bátorság lenne részükről ész nélkül, ha lenne felelősségérzetük.

- Nincs nekik?

- Nézz rá a már kiépült megszállásaikra. Te úgy hívod, hogy populista politikusok és a szavazóbázisuk. Ezért van amúgy olyan érzésed, hogy ezek inkább vallási fanatikusok, akikre nem hatnak az észérvek. A harc, amit Amerika vív ellenük élvezi is a támogatásomat, persze most már tudjátok, hogy miért. Kína a másik véglet, ott egy vallásmentes elképzelés megy, de az nagyon szar.

- Miért?

- Legyen kötelező engem olvasni úgy, hogy ha nem teszik, amit olvasol, azért rosszpont jár, ha meg tetszik, akkor jópontot kapsz? És akit megszálltam, annak kötelező engem szeretni, különben átnevelőtáborba küldöm őket?

- Értem. Amerikával ilyen értelemben mi a helyzet?

- Amerika a legjobb rossz választás ilyen értelemben addig, amíg az EU meg nem erősödik, amit persze most igyekeznek belülről szétbomlasztani. De már egy ideje rajta vagyok. Meg is lepődtek, hogy nem sikerült a többség.

- Miért tartod az EU-t jobbnak Amerikánál?

- Mert sokkal humánusabb és jobban is tükrözi a Föld sokszínűségét, mint a homogenizált USA. Azaz a Föld vezető mintájára sokkal alkalmasabb.

- Mit jelent az, hogy fergeteges Show?

- Rengeteg munka van mögötte. Itt most egy olyan globális átrendeződés jön, amiben nagyon sokan elvesztik a spirituális és földi hatalmukat, mások meg most kapják, illetve kapják vissza. Azt a problémát, amit a kapitalizmus okoz a többiek szemében már kijavítottam, de csak a gyakorlatban tudom ezt bizonyítani, amit persze nem hisznek el. Pláne azok, akik eddig előzetes hitet és bizalmat követelve elutasítják a bizonyítást. Na ettől lesz fergeteges a Show.

- Kik a szereplői?

- A színészek az emberek, vagyis ti. Mindenki a saját filmjének a főszereplője. Döntsd el te, hogy az életed mennyire érdekes és kinek. Ugyanis két jellemzője van ennek. Az egyik az, hogy közel sem biztos, hogy akik az életben sztárok, azok itt is sztárok. A másik, hogy a te kis világod ezeknek a lényeknek sokkal érdekesebb és ilyen kis világból nagyon sok van. Egy olyan komplex rendszert alkot, amiben mások számára lehetőség nyílik arra, hogy miközben ők a saját filmjük főszereplői, közben a tiédben legyenek mellékszereplők. Én például statiszta vagyok a bolti pénztáros filmjében. És ebben is rejlik a sztárrá válás lehetősége, mert akármikor megtörténhet az, hogy megjelensz egy már befutott filmben mellékszereplőként, statisztaként és felfigyelnek rád.

- Ki írja ezeket a történeteket? Thot?

- Inkább az élet. Az angyaloknak azt mondd, hogy az események forrása a Szent RND.

- Ha ez ilyen jó, akkor miért vannak ennyire ellened?

- Talán mert ez nem nekik jutott az eszükbe és nem is tudták ellopni.

- Technikailag hogyan működik ez a TV?

- Inkább holomédia. Holografikus platformon, ami képes a valóság igen meggyőző illúziójára. De ez pont ugyanaz, mint amikor élénk a fantáziád, csak fordítva.

- Minket látnak?

- Meg élőben játszanak velünk. Ezért jó, ha inkább így látod a világot, mert így már nem vetítesz ellen a hiteddel annak, hogy angyalok, meg istenek segítsenek rajtad.

- Ez nem sérti az emberi jogokat?

- Ó, ha tudnád mennyi galaktikus törvényt sért még egyben.

- Ez akkor nem galaktikus bűn?

- Ekkora méretben már nem. Tükör a világelitnek magukat nevezők számára.

- Te mi vagy ebben? A feltaláló? Mert tulajdonképp nem találtál fel semmit és mégis csak inkább hasonlítasz egy csalóra.

- Aki nélkül ez az egész nem működik és ha leáll, abból nagy balhé lesz mindenhol, akkora rá az érdeklődés.

- De hogy vetted rá az első ilyen lényeket? Ezek biztosan nem örülnek annak, ha kiröhögik őket.

- Egy harci műveletben lezártam előlük a kiutat és benn rekedtek. Ők az első évadok és évfolyamok lelkes szereplői, mert ez egyben még egy galaktikus iskola is.

- Ennek biztosan nem örülnek.

- Ám ők lennének azok, akik később nagyon megharagudnának, ha kivennénk őket a játékból. Ahogy kezdik megérteni, mi is ez, a második évadra már most túljelentkezés van.

- Komolyan azt mondod, hogy minket felismernének más galaxisokban?

- Más galaxisokban nem biztos, mert az egész átmegy egy konvertálóprogramon, ami mindenkinek az esztétikájához igazítja a szereplők megjelenését. Van, ahol rajzfilmfiguráknak néztek ki és rá se ismernétek magatokra. Emberi és személyiség jogok kipipálva. Az elején még a harcok során amúgy ezt katonai akcióra használtam és meg is zsaroltam vele az idegeneket, bár nem szeretem ezt a szót használni. Ugyanis otthon közben nagy sikerrel ment egy sorozat, amiben ők elég rossz lényekként jelennek meg, a nézők szerint legalábbis.

- Ez elképesztő.

- És még csak megkarcoltuk a témát.

- Te mi vagy ebben?

- Én vagyok a holomédia tulajdonosa, egy akkora isten, amekkorát még nem látott senki sem.

- Mi is a tulajdonodban vagyunk?

- Demokrata vagyok, itt senki sincs a tulajdonomban. Ami viszont ott van, az a holografikus vetítésetek médiajogai.

- Milyen jogon?

- A rendszer benneteket az előzetes paraméterek alapján szellemi őslakosnak nyilvánított és a tükör jogán. Kivéve az a 3112 ember jelen mérés szerint, akik szabad és fejlett emberként bármikor távozhatnak, de miért is tennék.

- Hogy te mekkora köcsög vagy!

- Látod? Együtt bégetsz a többiekkel.