ÉlményPark verziók

A vezető elv az, hogy az ÉlményPark minden civilizáció felé Tükörként viselkedik. A másik ilyen elv az, hogy segítse a feladatvégzéseket és ne képezzen előttük rendszerszintű akadályt. Mert biztosíthatok mindenkit, a nem megfelelő emberek előtt akadályt képez, ám a megfelelőket segíti.

Külön kiemelném azt, hogy a multiplex vetítés miatt senki se gondolkozzon az 'egy valóságban', ezért lehetséges az, hogy mindenki számára megvalósíthatók céljai a maguk 'egy valóságában'. Az, hogy ki tekinthető megfelelőnek, attól függ, melyik valóságcsomó melyik szintjének melyik valósága az, amit számára ideálisnak tekinthető. Ezt nem én döntöm el, hanem egy komplex paraméterekkel ellátott program, amit magam készítettem mélytranszban.

Az ÉlményPark, amikor még nem így hívták eredetileg egy spirituális katonai rendszer volt, ugyanis az utam során szembetalálkoztam számos ellenséges magasabb dimenziós lénnyel és az angyalok sem lelkesedtek iránta. Ami nem meglepő, mert ők semmiért nem lelkesednek, ami újdonság és mivel nincs logikai alapú rációjuk, nem is nagyon fogták fel azt, hogy ez egészen pontosan az, amiért imádkoztak. Szembeszállni magasabb dimenziós lényekkel akkor, amikor az ember még nem elég magas dimenziós igazi kihívás, aminek részleteitől most eltekintek. Szerencsére sikerrel jártam és amikor kezdték megérteni, hogy mi is ez, a végén világvezérlő istenprogram lett belőle, ekkor kapta az ÉlményPark nevet is.

Az ÉlményPark alapja a mindenki számára ingyenesen elérhető Alapverzió. Ennek alapvető jellemzője, hogy minden megtalálható benne, ami a feladatokhoz kell. Ezt olyan tárgyalások előzték meg számotokra vallási értelemben tekintett lényekkel, amire még nem volt példa, a végeredmény pedig figyelembe vette az ő szempontjaikat is. Ezek a szempontok sokszor ellentétesek azzal, amit mi ideálisnak tekintünk, ám el kell ismernem azt, hogy sokszor jogosak. Magát a komplex feladatot én sem a luxusban végeztem és azt is elismertem, ha annak idején elhalmoztak volna pénzzel és nőkkel, talán megállítani nem tudtak volna, de lelassítani igen. És az eredmény sem biztos, hogy ilyen minőségű lett volna. Az Alapverzió tehát mindenki számára nyitva áll és ezt az utat elismeri az Ég is.

A Földön azonban sok dolog másképp van és ezek egyike az igény az emelt szintű szolgáltatásokra. Ezek már fizetős csatornák attól függetlenül, hogy mi ez alatt csak a pénzt értjük, ám a pénz csak az anyagi világban jelent értéket. Mivel ez egy multidimenziós vállalkozás, az emberi szinteken érthetetlen vagy értéktelennek tűnő módokon történő fizetés is lehetséges. Ilyen például az, ha valaki megbocsát a családtagjainak, befogadja a szeretetet, vagy épp ellenkezőleg, megszakítja kapcsolatait olyanokkal, akik magasabb dimenziós értelemben fertőzik felette a felsőbb szinteket. Sokszor azok a dolgok a megfizethetetlenek, amiket ebben a világban értéktelennek tartanak. Vagy azért, mert nem értik az okokat vagy azért, mert olyan erők uralkodnak rajtuk, amik kompetenciájának az ÉlményPark az illetéktelen szinteken véget vet.

Az emelt díjas csatornák előnye az Alapverzióra nézve az, hogy motorjai a fejlődésnek. Időnként ugyanis az itt történő fejlesztések átkerülnek az ingyenes Alapverzióba, hogy átadják helyüket az újabb fejlesztéseknek. Fontos leszögeznem, hogy egy olyan összetett anomáliáról van szó, amiből a kiút jelen esetben egy olyan merőben új szemléletből táplálkozik, amire még nem volt példa a multiverzum történetében.