Abszolút kezdő

- Ha valaki nullkilóméteres, hogyan kezdje ezt el szerinted?

- Lényeges a legelején megjegyeznem, hogy közel sem biztos, hogy ha valaki annak tartja magát, valóban az is. Ugyanis az előéletét mindenki később érti csak meg. Ha valaki egy 3D-s idővonalon éli az életét, majd valamikor a jövőben találkozik ezzel és emelkedik mondjuk az 5D-be, az korrigálja az egész életét. Amit továbbra is 3D-s valóságnak érzékelsz, ám a múltadat felülírja ebben az emelkedett valóságban, amit te fixnek és stabilnak érzékelsz.

- Ezt egy kezdő biztosan nehezen érti meg.

- Majd meg fogja később, amikor ezek a sorok az eszébe jutnak.

- Mi a célja ennek a weboldalnak?

- Van, akinek lehet, hogy csak egy darab információra van szüksége, másoknak sokkal többre.

- Miből derül ez ki?

- Úgy hívom, hogy az információ világít neked.

- Hogyan?

- Ez egy metafóra. Tudni fogod.

- Ha valaki kezdő, mit tanácsolsz neki?

- Ne próbálja magát sürgetni, ne féljen és engedje meg magának azt, hogy a tudás időben érkezzen hozzá. Én annak idején simán megtettem, hogy nyugtáztam, hogy ez a spirituális világ létezik és hagytam, hogy felkészültebben találkozzak vele 10 évre rá.

- Mit kell ehhez tennie?

- Olvasgasson, aztán felejtse el. 

- Mi van, ha nem tudja?

- Akkor hajrá!

- Te elküldöd innen az embereket?

- Látsz itt bárhol reklámot? Nem? Akkor ne abból indulj ki, hogy én bárkitől is bármit akarok.

- Akkor mit csinálsz itt?

- Egyfajta tapasztalatátadást. Valami olyasmit, aminek én is nagyon örültem volna, ha annak idején létezik.

- Mi van akkor, ha olyanok olvassák, akik nem a te köreid vagy nem az a céljuk, ami neked?

- Itt senki sem tartozik a köreimbe, mert nincs olyan, hogy köreim. Előbb utóbb megérted, hogy én egy új rendszert alkottam, aminél nincs szükségem arra, hogy rajongóim legyenek, ám nektek szükségetek lehet ezekre az információkra.

- Mi van akkor, ha valaki elmegy egy ezoterikus mesterhez?

- Tudom, hogy érted, ezért válaszolok erre a félreértésen alapuló kérdésre, mert nincs olyan, hogy ezoterikus mester. Vagy ha van, azt csak önmagának tudja kijelenteni, másoknak nem. Vannak olyan emberek, akik felvállalják azt, hogy a megszerzett tudásukkal kezdenek valamit a külvilágban, de ez igen sokrétű, hogy mire használják. Mondanám, hogy jól nézd meg, kihez mész, de úgyse látnál semmit, amire csak később tudsz rájönni. Alapvetően egy mesternek az lenne a dolga, hogy elvezessen a Kapuig, ahonnan aztán neked kell továbbmenned.

- Hogyan?

- Az elméddel.

- Te hogyan jutottál el a kapuig?

- Nem úgy, ahogy Buddha. Én ugyanis igénybe vettem mások segítségét, bár ez is elméleti, hogy ki mit ért a segítség szó alatt. De lehet, hogy Buddha is igénybe vette, mert ha már létezik valami, akkor elég hülyeség éveket szentelni arra, hogy neked is legyen, ha az másolható másokról. Van erre egy rejtélyes szó, a beavatás. Ez tulajdonképp egy olyan művelet, amikor valamilyen technika segítségével nyitogatsz az agyadban olyan cellákat, amik aztán a különleges képességekhez köthetők. Ilyen technika lehet egy betépés, egy trauma vagy akár egy olyan ember, aki mesternek nevezi magát. Én például rájöttem arra, hogy vannak olyan emberek, akiket tükörként használhatok, azaz rájuk küldöm az energiát, ami visszapattan róluk és úgy nyitogattam a saját celláimat. 

- Mi az előnye és mi a hátránya annak, ha egy ilyen mesterhez megyek?

- Az előnye a gyorsaság. A hátránya az, ha az a mester benned egy olyan embert lát, akit felhasználhat saját céljaira. A legtöbbje úgy adja el neked ezt, hogy ezeket a beavatásokat tőle kapod. Közben ezek a tieid, csak hamarabb jutsz hozzá. Illetve ő jut hozzá hamarabb. Erre amúgy egy komplett intézményrendszer alakult ki, amit az idegenek irányítanak, akik angyalokként jelennek meg előtted.

- Hogyan?

- Ahogy az őslakosok borulnak le egy öngyújtó előtt.

- Te jártál ilyen csoportokban. 

- Igen és saját tapasztalatból mondom, hogy ha ezek után is az egyéni utadon akarsz járni, azt úgy élheted túl, ha értékes vagy nekik. Aztán menet közben kifejleszted azokat a képességeidet, amiket aztán nem használsz, hogy ne jöjjenek rá, hogy léteznek. Én nem voltam harcos, de azzá kellett válnom, mert szembeszállni ilyen erőkkel csak úgy lehet. A hibámat, hogy elmentem ilyen helyekre úgy tudtam korrigálni, hogy kivártam a seggemen az időt, amíg a hátrányból előnyt tudtam kovácsolni.

- Te hogyan jutottál el idáig, ha nem használtad a képességeidet?

- Ma sem használom őket. Úgy jutottam el idáig, hogy átbasztam őket. Kiderült ugyanis, ha elszednek minden Erőt, ami hozzád megy, attól te még ugyanolyan menő maradsz, csak más területeken erősödnek fel a képességeid. Főképp a manipuláció területén, ami jól jön a felsőbb szinteken, ahol az erőd könnyen lehet agresszió. A manipuláció meg békés dolog.

- Hogy lehet a hátrányból előny?

- Úgy fogod fel, hogy ezek a lények és emberek az edzőid. De ez nem mindenkinek való ám.

- Ha úgy döntök, hogy ezeket a mestereket elkerülöm, mit kellene tennem?

- Csak önmagadban bízz és kövesd a megérzéseidet.

- Ennyi?

- Ennyi, csak tudd, hogy ezen az úton sok olyan dolgot kell megtenned, ami ép ésszel a legnagyobb hülyeségnek fog tűnni. Amikben azt kell megoldanod, hogy úgy gyere ki belőlük, hogy ne ragadj be sehova és ne essen bajod.

- Eshet bajom?

- Az egy valóság hitében naná. Magasabb dimenzióban mindig lesz olyan valóság, ahol sosem esik bajod. De azt az utat tartanod is kell.

- Milyen veszélyek lehetnek?

- Például egy házasság. Ha megházasodsz, akkor lehet, hogy boldog családi életed lesz, de ennek az utadnak annyi. Vagy olyan társad legyen, aki képes lesz téged követni akkor is, ha emeled a tudatpozíciód. Különben balhé lesz otthon.

- Ha nem megyek el sehova, hanem magamat avatom be, azt hogy lehet?

- Itt alapvetően két variáció van. Az egyik az, hogy maradsz emberek között, a másik az, hogy bemész egy erdőbe és kijössz onnan mondjuk 10-20 év múlva. Mivel Európában élünk, a második nem nagyon lehet opció. Ha emberek között maradsz, akkor is el kell magad valahogy szigetelni tőlük. És itt érted meg, miért jó, hogy ez az ÉlményPark létezik, mert vannak már benne olyan forgatókönyvek, amiket valakik már megcsináltak és így másokra is rávetíthető. Minden a lehetőségeidtől és a bevállalásaidtól függ. Önmagad elszigetelése csak úgy lehetséges, ha nem hívsz vissza senkit és ki is kötöd az ajtócsengődet. Egy idő után úgy letisztul az életed, hogy alig marad benne valaki. Ekkor tudod elkezdeni az érdemi tevékenységet, ami úgy néz ki, hogy nincs semmilyen tevékenységed.

- A beavatás honnan érkezik?

- Önmagadból belülről, amit te kívül fogsz érzékelni. Ezzel, hogy ezt elmondtam, hogy ezek belülről jönnek már nagy előnnyel indulsz például velem összehasonlítva, aki ezeket kívül hívtam le. Bár attól még belül érkeztek, csak alkalmazkodnom kellett a csillagállásokhoz.

- Mi köze van a csillagállásoknak ehhez?

- Az asztrológiát én sosem tartottam hiteles dolognak, bár az elmélete összeegyeztethető a holografikus világképpel. Abból indul ki, hogy a világ = tükör és a csillagállások pont egy ilyen tükröt mutatnak, ám ezt tudni kell helyesen értelmezni. De pont ilyen az, amikor a tévében azt látod, hogy pálcát vetnek, vagy köveket, kagylókat borítanak le maguk elé és abból olvasnak. De ugyanezen az elven működik a tarot kártya is. Aztán az asztrológia akkor vált számomra komollyá, amikor rájöttem valamire, ami már a beavatások égből érkezésével kapcsolatos és közük lett a csillagállásokhoz. Képzelj el több tárcsát egymás fölött, amik forognak. Ezeken a tárcsákon lyukak vannak és ahogy egymás fölött forognak, van, hogy a lyukak is egymás fölé kerülnek. Egy pillanatra meg is láthatod a fényt és tulajdonképp ez az a fény, amire te vársz. Ilyen fények minden tárcsa között vannak, de a legértékesebbek azok, amik minél több tárcsán át érkeznek. De ezek fogadására méltónak is kell lenned, különben nem tapadnak meg rajtad. Nagyjából ez az elmélete.

- Hogyan tudom magam ehhez méltóvá tenni?

- Ahogy a meditációba bele tudsz lépni. Nekem úgy sikerült, hogy el is neveztem önmagam átprogramozásának. Ha otthon ülsz egyedül és nincs se tévéd, se interneted, se mobiltelefonod, se a haverok, akkor vagy ehhez a legmegfelelőbb állapotban.

- Mi van akkor, ha van tévé, van internet, van mobilom és vannak a haverok?

- Akkor ha sikerül, lesz egy olyan tudásod, amit majd te is taníthatsz másoknak.

- Folytasd kérlek.

- Mivel otthon ülsz egyedül és nincs bevételed, valamint mindenki totál hülyének fog emiatt nézni, ez óhatatlanul civilizációs feszültséget okoz benned és ennek jele a remegés a lábadban. Ez a remegés lesz a te mérőműszered. Elkezdsz gondolkodni magadban főképp az értékrendekről. A remegés amiatt van, mert sok olyan dolgot tettél és teszel, amiről magadban másképp vélekedsz, mint amit kifelé mutatsz. Kifelé azt szokta az ember mutatni, ami a társadalom szemében a menő, ami rendszerint olyan viselkedésminta, aminek köze van a divathoz, tehát valakik által központilag meghatározott irányokhoz. Minden témát egyenként előveszel és addig gondolkozol rajta, amíg valódi egyezségre nem jutsz önmagaddal. Itt arra érdemes figyelni, hogy irtó könnyű átverni magad, de a remegés megmutatja, ha ez a helyzet.

- Hogyan?

- Nem csökken az ereje.

- Ha sikerül, akkor csökken?

- Igen, de csak akkor, ha frankó, vagyis a mélyben is ezt gondolod.

- Ez nem könnyű.

- A kialakulása se ment egyik napról a másikra, sok tévéreklám, meg híradó és hírportál kellett hozzá. 

- Ezek változtattak engem meg?

- A teljesség igénye nélkül. Meg sok film és sorozat, amikben észre se vetted, hogy közben más mintákat veszel át. Bár ez nem csak a gonosz műve, mert közben mások meg pont, hogy a jó irányba terelnek. Mivel nem 7 milliárd tök egyforma ember él ezen a bolygón, ez érthető is. Mert ami neked jó, az lehet, hogy egy indiainak pont nem az. Nem biztos, hogy a világban annyi ellenség van, de az lehet, hogy te látsz mindenkiben azt.

- Meddig kell ezt csinálnom?

- Amíg egyszer csak azt nem veszed észre, hogy lenyugodtál és ez is az az állapot, amikor képessé válsz ezeknek az energiáknak a befogadására.

- De ez évekig is eltarthat.

- Ezért gondold át jól, hogy mit is akarsz te ettől. Mert azt is teheted, hogy beállsz egy ilyen titkos vagy kevésbé titkos társaságba és mindezeket ezek nélkül is gyorsan megkapod. Lesz hatalmad mások felett, csak össze ne hozzon a sors harci helyzetben egy olyan emberrel, mint én.

- Neked mennyi idő volt ez?

- Én a hibrid módszerrel csináltam, azaz elmentem ilyen csoportokba, persze tök hülyén, mert ezekről semmit se tudtam. Aztán, amikor rájöttem, mertem szembeszállni a mesterrel, aztán az idegenekkel, aztán az angyalokkal meg mindenkivel, aki azt akarta, hogy behódoljak neki. De ez extrém ív és csak kevesen élik túl, de ha sikerül, te is alkothatsz új dolgokat. Visszatérni az utadra az ÉlményParkkal már könnyebb akkor is, ha már régóta tagja vagy ilyen közösségeknek, de a nehézségeket akkor sem úszod meg. Különben nem tanulnál semmit.

- Kik segítenek nekem, ha ezt bevállalom?

- Azt csak a legritkább esetben tudod meg. Akik olyan segítők, hogy elvárnak érte valamit tőled, az mindig gyanús.

- Te mit vársz el tőlem?

- Törekedj a legmagasabb minőségre abban, amit csinálsz.

- Mi van, ha nem teszem?

- Semmi. Büntetés nem jár érte, de jutalom sem. Lesz egy pozíciód, ami tükrözi a Minőséged.

- Nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy ez mennyi idő volt neked?

- Mivel elmentem ilyen emberekhez, nehéz arra válaszolni, hogy neked mennyi idő lenne, ha nem tennél ilyet. Én 20 éve csinálom ezt 0-24-ben.

- Ez számomra rémisztő.

- Akkor tűzz ki magad elé olyan célokat, amik nem azok.

- Hogy és mikor jöttél rá arra, hogy már ezen az úton vagy?

- Ha otthon ülsz egyedül már egy jó ideje...

- Közben ki fizeti a számlákat?

- Na igen, nem árt, ha előtte megteremted magadnak az anyagi feltételeit annak, ha esetleg évekig kell meditálnod. Ma már nem lehetetlen, hogy legyen egy bankszámlád, ahonnan ez automatikusan történik. Vagy valaki, aki erről gondoskodik. Ha elkezded, nagyon meg fog változni a dolgok fontossága és ezek egyike a pénz. Biztosan nehéz elhinni, de nem lesz fontos.

- Tényleg nehéz elhinni.

- Pedig amikor megváltozik a látószöged, rájössz.

- Segíts ebben egy kicsit.

- Csak 100 km-t kell menned ahhoz, hogy ne érjen semmit. Felfelé. Szóval ha már otthon ülsz egy ideje, a kaján kívül annyira nem is lesz szükséged semmire, tehát havi szinten igen kevés pénzből is kijössz. Évekig.

- Mi van, ha nem bírom?

- Akkor vagy álmodj kisebbet, vagy fedezd fel ennek egy másik útját, amit akkor te taposol ki először. Ez nekem nem annyira fura, mert én eleve ilyen úttaposó, felfedező vénával csináltam és ma is az első vonalban vagyok. Akik utánam jönnek is csak egy ösvényt látnak, amiből akár leágazhatják a sajátjukat vagy szélesíthetik az enyémet.

- Szóval mikor jöttél rá arra, hogy nyakig benne vagy?

- Ültem egyszer itthon és hangokat hallottam a Sziget felől, itt lakom mellette. Valamilyen esemény volt és úgy döntöttem, hogy kisétálok és megnézem. Egy családok számára szervezett rendezvény volt, sok gyerekkel, zenével és sok sátorral. Az egyik ilyen egy jógasátor volt igazi indiaiakkal. Pedig be se mentem, csak a bejáratnál álldogáltam és néztem befelé. De este már azt vettem észre, hogy pránát lélegzem.

- Miből lehet ezt észrevenni?

- Tömege lesz a levegőnek. Ilyen érzésre. Frázisnak tűnik, mint minden, amit az ember hall, de nem tapasztal meg, de tényleg a légzés a kulcsa mindennek.

- Pránát nem csak mesterszinten lát az ember?

- Nekem kezdőként is sikerült. Aztán az azóta védjegyemmé váló módon azonnal el is kezdtem ütemtelenül lélegezni vele, ami lehet, hogy sok embert húz majd ki a szarból, mert valamiért sikeres lett a technikám. De persze nem mindig, mert volt, hogy ütemben tettem és el is jutottam oda, hogy le is mértem, másfél perc volt egy ki- és belégzés és szinte nem is volt mérhető szívverésem. Ilyen állapotban elindulni egy haver által szervezett teniszversenyen sem az a szokványos dolog, de megoldottam olyan értékes megfigyelésekhez jutva, ami nem hiszem, hogy Indiában valaha megtörtént.

- Te normális vagy?

- Szerintem igen, de nem csak ezen a területen lehetne ilyen kérdést feltenni. Mint mondtam, sokszor tesz az ember olyan baromságnak látszó dolgot, amit nem tenne, ha ott lenne mellette egy mester, aki azonnal megtiltaná.

- Szóval a te utad nem az az átlagember számára követendő út.

- Ezért csináltam meg az ÉlményParkot, ami ilyesmit nem enged akárkinek.

- Neked engedte volna?

- Jó kérdés, meg is kérdezem a csatornámon. Nem.

- Akkor engedi-e valaha valakinek?

- Ezt is megkérdezem, igen. De ennek esélye közelebb áll a 0-hoz, mint az 1%-hoz. Nem mondtam igazat, komolyabban lemértem és 1.82%. De mivel nem vagyok hülye, ám elég meggyőzően játszom a felelőtlen alakot, azért nem véletlenül jöttem ki ezekből és térek vissza az életbe. Bár most erről is nagy vita megy, mert egyedülállót alkottam és vannak, akik szó szerint bűnnek tartanák, ha ez megtörténne. De erre is gondoltam, csak egy hajmeresztő dolog kell hozzá, le kell szedniük rólam az egyetlen garanciát, ami még akkor került rám megszállók képében, amikor elindultam fölfelé és nem is láttam őket egészen addig, amíg újra be nem lépett a tudatom ebbe a tartományba.

- Milyen garancia ez?

- Nem az enyém, amit magamra hoztam létre, hanem az igazi felelőtlen alakokról van most szó, akik felelősnek néznek ki. Nem is hinnétek, milyen vékony a fal a jelenlegi világrend és énközöttem. Amit napi szinten igyekszem áttörni és napról napra haladok.

- Ki az, aki rá merné bízni magát egy ilyen figurára, mint te?

- Na ez az! Erre én is kíváncsi lettem.

- Te most tulajdonképp meg akarsz mindenkit rémiszteni attól, amit létrehoztál?

- Akik tényleg komolyan gondolják, azok biztosan nem rémülnek meg. A többi pedig inkább használja, mint a mások feletti uralom vágyától fűtve kutakodjon az admin szintek felé, ahol azt sosem fogja megtalálni.

- Mit találnak ott?

- Se pénzt, se olyan hatalmat, amivel pénzhez jutnának. Én is ezért térek vissza, mert ez így nekem kurvára nem oké. 

- Térjünk vissza oda, hogy az ember otthon ül és várja fentről a mannát. 

- Egyszer találkoztam a műfajában az egyik legkeményebb dologgal, úgy hívják, hogy salvia divinorum. Aki utána néz, olyat láthat, hogy 1000-szeres, meg 10000-szeres, de biztosíthatok mindenkit, hogy nem ez a helyes irány. Van egy titka, hogy ne számíts semmire. Ez amúgy a legértékesebb útmutató, amit mindenkinek mondhatok, aki meditálni akar. Én egy 1x-es egy slukkjától úgy beálltam, hogy úgy kellett engem leültetni. Csak megmutattam valakinek, aki amúgy a szint etikus dolgok nagy rajongója volt, hogyan kell használni a vízipipát és úgy maradtam félúton.

- Lehet ilyesmiket használni?

- A törvény tiltja, én is csak azért beszéltem róla, mert vagy 20 éves történet és biztosan elévült.

- De lehet?

- Tulajdonképp át is úszhatod a Rio Grandét, de bele is ülhetsz egy hajóba. Persze nagyon nem mindegy, az első alkalommal kinek a társaságában teszed és milyen szituban. Az emberek bulizásra használják, de jobb, ha tőlem tudjátok meg, hogy akik ilyenkor buliznak, nem annyira emberek. Ezeket normál esetben csak erre felkészült sámánok használják szerte a galaxisban és többnyire meditatív célból vagy gyógyításra, de nem véletlen, hogy ezeken a szellemi szinteken a Föld ennyire népszerű.

- Ez azt hiszem egy külön beszélgetés lenne.

- Legalább elmondhatom a drogstratégiát, amit olyan ember talált ki, aki ki is próbálta és tudja is, hogy kábé ilyenkor mi történik.

- Betiltanád?

- Az nagy felháborodást keltene mindenhol. Orbán is a drogtörvénybe bukott bele, illetve majd csak fog. Ugyanis a félelem vagy annak keltése az egyetlen, ami árt.

- Ha úgy döntenék, hogy ezt komolyan csinálom és megcélzom az admin szinteket, mivel tudom felgyorsítani vagy optimalizálni az oda vezető utat?

- Úgy hívom, hogy HoloSzoba. Ugyanis meg kell magadnak állítanod a világot, ám ez nem egyszerű dolog. Ha téren és időn kívülre akarod vinni a tudatodat úgy, hogy közben a tested téren és időn belül van, akkor kell egy hit és egy tudás, ami ezt megfelelően biztosítja. A hit a te dolgod, a tudás része pedig az, hogy a szobád vagy akár a lakásod egy állandó tényező és amit látsz az ablakon kívül csak egy projekció, vagy magyarul kivetülés csak latinosan komolyabbnak hangzik. Ezzel nagymértékben megkönnyíted mind a magad, mind a segítőid dolgát. De ne ess ábrándokba, a célig vezető út egyáltalán nem lesz se rövid, se könnyű és én például hónapokig komoly fájdalmak mellett is éltem, mert az agy közben fejlődik és ennek fizikai vetületei is vannak. Meg van, hogy úgy felpörögnek a csakráid, amire más már rég mentőt hívna, de mit mondanál az orvosnak, akinek fogalma nem lenne, hogy mi bajod van? Ezért mondtam, hogy kell az önmagadba vetett hit és az is, hogy nagy hülyeségnek látszó dolgokat is tegyél, például ilyen esetekben nem kihívni a mentőt.

- Azért ez nem semmi, hogy erről így beszélsz.

- Az áldozatot is meghoztam, mert amikor elkezdtem ezt írni, akkor kezdődött a darts a TV-ben és épp most ért véget. Azt hittem rövidebb beszélgetés lesz.