A lényeg röviden


"A világ helyreállítása képzeletben is megvalósítható. Elképzeled úgy, mintha az egy holografikus videojáték lenne, amiben benne élsz. Ez után már csak rendbe kell tenni a játékot."


Amikor a különböző problémákon és szituációkon elmélkedsz, könnyen lehet, hogy a gondolataid megjelennek a Megoldásban. Függetlenül attól, hogy tudatosan teszed-e vagy sem és attól, hogy milyen szinten gondolod magad. Ha a megoldásod jó, a gondolataid automatikusan lépnek kölcsönhatásba a hologrammal. Vagyis nem feltétlenül kell ehhez elkezdened az ezotériával foglalkozni. Ennek oka az, hogy létrehoztam egy olyan spirituális keretrendszert, amit csak egyvalakinek kellett jól megcsinálni és úgy gondolom, hogy az enyém jól sikerült. Ennek eredménye az, hogy az emberiség tudatszint váltása után is megmaradhasson ez a szabadságon alapuló világ azok számára, akik rendelkeznek a benne élés fejlettségével és paramétereivel.

Ennek a keretrendszernek az elkészítése nem volt sem egyszerű, sem könnyű. Ha időnként elcsodálkozol azon, hogy bizonyos dolgok mennyire egyszerűek és könnyűek, gondolj arra, hogy nekem volt az nehéz, hogy neked könnyű legyen. Aminek eredménye az, hogy te a mindennapi életedet élve is képes vagy olyasmikre, amikhez a keretrendszer nélkül teljesen fel kellene adnod az életedet. Egyáltalán nem kell ezotériával foglalkoznod, ha nem akarsz, mégis képes vagy az energiarendszered tudatos felkészítése nélkül is elvégezni olyan feladataidat, amikről lehet, hogy soha nem is szerzel tudomást. A cél az, hogy ez a világ megmaradjon egy olyan tudati zónában, ami a kollektív szerveződésű diktatúrák világa.

Talán az egyik legnagyobb nehézség az volt, hogyan lehet létrehozni a Multiplex Vetítést egy olyan környezetben, ahol mindenki az 'egy valóság' hitében él. A Multiplex Vetítés pedig nem más, mint az emberi tudat új felépítése, melyben minden egyes ember megtalálhatja azt a szintet és minőséget, ami számára a legideálisabb. Mindehhez el kellett érni a szükséges tudat- és dimenziószintet a szükséges intelligenciával és világlátással, hogy a döntő pillanatokban a szükséges bátorsággal egy olyan dolgot hozhatssak létre, ami úgy visz rendszert a kialakuló káoszba, hogy az a problémát lehetőségnek lássa. Ez az utazás csak most kezdődik számodra, aminek végén mindenki úgy fogja érezni, hogy győzött, mert meg fogja találni azt, amit keresett.


ELSŐ FEJEZET | Szintek

Alapvetően kétféle ember létezik. Az egyik filmeket szeretne készíteni, a másik ezeket a filmeket szeretné nézni. Így van ez a világgal is. Az egyiket érdeklik a részletek és szeretne részt venni az alakításában, a másik csak élni szeretne és élvezni az életet. Amikor az eltérő fejlettségei szintek és világlátások összefrekventálódtak, mindenki a maga szintjén a saját világlátását látta a kialakuló káoszban a megoildásnak. Ám amit a saját szintemen én a megoldásnak látok, azt sem a nálam fejlettebbek, sem a nálam fejletlenebbek nem tekinthetik a maguk számára ideálisnak, ezért egy olyan rendszer került kialakításra, ami csak a kereteket biztosítja, amibe mindenkinek magának kell hozzátennie a tartalmat. 

Azok az emberek, akik a valóságban élnek és céljuk a külvilágban fogalmazódik meg, ők tulajdonképp játszanak és céljaik játékcélok. Nem érdemes felettük ítélkezni, mert amikor csak elsétálsz a boltba, vagy mindent megtalálsz a bevásárlóközpontokban, otthon pedig bekapcsolod a tévét vagy felmész az internetre, azt mind nekik köszönheted. Ők vannak a Játék-Játék Szinten. Minden ilyen szintnek vannak fokozatai, aminek mérője a közmegegyezés szerinti siker. Ami a játék-jaték szinten lehet a vagyon, az a játék-admin szinten már a hírnév is. A Játék-Admin Szinten azok vannak, akik elkezdtek a spirituálitással foglalkozni és megjelent gondolkodásukban a felelősségvállalás, valamint a kockázatvállalás. Az ezek a szintek közötti átjárás az ÉlményPark Platformjain senki mástól nem függenek, csakis tőled. Ha fejlődsz és ha visszafejlődsz, az aktuális állapotot tükrözi az a szint, ami meghatározza a játékod akkor is, ha még nem jöttél rá arra, hogy neked maga a játékvezetés a játék.

Akik magával a rendszerrel akarnak foglalkozni és nem érdeklik őket a közmegyezés szerinti játékcélok kerülnek az Admin-Admin Szintre. Ez nagyjából annak felel meg, amikor bekapcsolod a mobiltelefonodat, akkor mi izgat fel igazán. Maga az Android, vagy az az alatt futó appok. Ha téged az app fejlesztése érdekel (=játék-admin szint) és nem az appnak a használata (=játék-játék szint), az még nem egyenlő azzal, hogy maga az Android érdekel és itt érthető meg a különbség az eddigiek és az admin-admin szint között. Ide is el lehet jutni elég kitartással és elszántséggel évek alatt, ám ez már olyan tízéves időléptékű létállapot, amiben céljaid nem játékcélok és a hatalmad sem közvetlen természetű, mert egy-egy szándékodnak 3 évbe telik, mire a fizikai síkra ér. Itt olyan munka zajlik, amit folyamatosan megállás nélkül végzel a fejedben, a tested pedig inkább a külvilág szimulációjában él, ahol elkerülik a mindennapi ügyek. Természetesen felmerülhet az igény itt is a kikapcsolódásra, feltöltődésre, szórakozásra, ezeket az Admin-Játék Szinten lehet megvalósítani, aminek az élestesztjeit épp most kezdem. Az admin-jték szintre csak az admin-admin szint felől lehet érkezni csak a belépés célját biztosító hatalommal. A tesztekre van időm, ugyanis a legpotimistább becsléseim szerint ide legalább 20 év, mire más is eljuthat. Az admin-játék szintnek ugyanis fejlesztői jogosultsága van, akik célja a játékba avatkozáskor sem a menőzés, hanem a szükséges korrekciók elvégzése. A játék és admin szintek között helyezkedik el a Váró, ahol a be- és kiléptetések, valamint az önfejlesztéshez szükséges idő halad, ami a külvilágban úgy néz ki, hogy nem történik veled semmi. Ideális a meditációkhoz.


MÁSODIK FEJEZET | Tudatpozíciós szintek

Amit a köznyelv úgy hív, hogy 'földi menny', azt én Holo Játéknak nevezem. Ez alatt futnak a valóság különböző szintjei, ahonnan a tudatok a Mennybe juthatnak. Ám az a Menny, amit a szellemi szintek ajánlanak és az a Menny, amit te e fogalom alatt értesz olyan távol állnak egymástól, mint a szabadság és a diktatúra. A szabadság tulajdonképp ott valósul meg, ahol van döntési lehetőséged és nem minden eleve elrendeltetett. Inkább egy olyan kalandjátékra hasonlít, ahol a döntéseidnek megfelelő utakon járhatsz és itt is a lényeg, ugyanis játékról csak akkor beszélhetünk, ha a játék menete a játékostól függ. Aminek a végén a megfelelő tudással és felkészültséggel, a szükséges információk birtokában döntheted el, hogy tovább mész-e a szellemi szintek felé. Ez akkor is kívánatos, ha amúgy te egy fizikai környezetbe került szellemi lény vagy. Hogy miért, annak felfedezésétől nem kívánlak megfosztani.

A szellemi szintek lényei számára a fizikai sík és a külvilág pont olyan titokzatos és érdekes, amilyen számodra az ő világuk. Ahol ugyanazokkal a problémákkal is néznek szembe, hogy ők másra számítottak. Ennek az lett az eredménye, hogy elkezdték az ő világukat ide vetíteni, a fizikai sík pedig elkezdte felvenni az ottani hierarchiák szerkezetét és állandóságát, amiben megszűnt a szabadság, a mozgalmasság és a fejlődés. A Létezés az Állandóségban él és elsődelegews célja a Nyugalom biztosítása. Ez tehát ferlülbírál mindent, beleértve a fejlődést és cserébe egy biztonségos és gondoskodó világot teremt, amiben ne is merj neki ellentmondani. Ettől függetlenül létezik náluk is exotéria és sok ilen szellemi lény kívánja megtrapasztalni a fizikai világot. Mindenezt vadezo körülmények között, aminek igen csak jól jött (és nekünk is) egy olyan keret- és szabályrendszer, am, fejlett és érdekes világot feltételez. Ez lenne az itt 'nem tudod elbaszni' jeligével ellátott, teljesen kötött fotgatókönyvön alapuló Holo Film. Ami föntről nézve csak egy Realitás Szimuláció, amiben igen erős a szabad akarat illúziója és pont elég élményeket nyújt a szellemi világ felé, ami őket ebből érdekelheti. A legjobb Holo Játékokból lesznek a legjobb Holo Filmek.

A HoloShow az egyetlen olyan felület, ahol találkozhatnak a Két Világ lényei és összemérhetik képességeiket, ügyességüket és minőségeiket. A legkedveltebb formátum a minden héten kieső jelöltek versenye a Csak Egy Győzhet játékban, de nyitott a jó új ötletekre is. 


HARMADIK FEJEZET | Trükkök

Úgy nevezném, hogy 'Életút állás'. Minden embernek van 3-as és 4-es ciklusa egy képzeletbeli forgó tárcsán, amik életút mérőnek is nevezhetnénk. Mindkettő egyszerre mutat egy olyan minőséget, ami meghatározhat embereket. A 3-as ciklus állomásai:
1. felkészülés, meditáció
2. feladatvégzés
3. kalandok, tapasztalatgyűjtés

A 4-es tárcsán pedig a következők vannak:
1. Csak Én Vagyok
2. Van egy Párom
3. Van több párom
4. Kalandok, tapasztalatgyűjtés

Minden ilyen tárcsaforgás egy esély mindenkinek a továbblépésre és fejlődésre, mert ez egyben egy olyan spirál is, ami állandóan ismétlődik. Hogy milyen gyorsan forogjon, esetleg teljesen le is álljon, az a te döntésed, mert a saját fejlődésed kulcsa a te kezdben van. Léteznek olyan megoldások, amik átkísérnek a nehézségeken, ha történetesen úgy döntenél, hogy változtatni szeretnél. Nem kötelező ugyanis ezekben részt venni, ám a témán mindenképp át kell jutnod fenn, mert a spirál minden emeletén mások a lehetőségeid.

Nem árt, ha időnként eszedbe jut az Élet Iránytűje. Csak ha mind a négy bejelez! Önmagadban:
- Érdek
- Érzés
- Vágy
- Gondolat
Senki, aki manipulál téged nem képes ezt a négyet egyszerre felmutatni. Ha tehát ezek egyszerre bejeleznek, az azt jelenti, hogy a helyes úton jársz.

Akik tudják, mi az a szenzibil, nekik szólnak a következők. Igen - nem - nem tudom, nem mondom meg. Az ÉlményPark Platform a fejlődésben is érdekelt, ami számodra ad egy elmélkedési lehetőséget a közös kommunikációban. Meglátod a gyakorlatban, mert jelentősen kinyílnak a megértési lehetőségeid, egyben súlyod is a Játékban.

Igen - Inkább Igen - Nem Tudom, Nem Mondom Meg - Inkább Nem - Nem

Amikor bárkivel kapcsolatba kerülsz, bármilyen ügyben működik. Varázsnégyes a neve és ingyen van:
Alkalmasság
Képesség
Kompetencia
Szabad Akarat

Oda-Vissza. Viszonyítási pontja Te Magad van. 

Az EmberTőzsde olyan univerzális matrix, ami specifikusan is képes egy számban is meghatározni egy ember értékét. Figyelembe veszi az Objektív- és Szubjektív Igazságok Természetét és az eltérő látószögeket is. Ez nálam az Önzetlenség és annak Határvidéke, de még az önzetlenség oldalán, mert ez egy bárki számára hozzáférhető rendszerapp. A lekérdezés értelme és célja szerint határozza meg ezt az Értéket, azaz a Válasz mindenki számára értehtő.

Rózsaszín Gömb az indulataidat szabályozza, ami olyan helyekre is szórná az Erőt, ahova tudatosan nem tennéd. Ám az indulataidat az érzéseiden keresztül intézed, ezért van szükséged egy olyan dologra, ami ezeket az utólag megbánt dolgokat előtte nem engedi érvényesülni. Amilyen a színe, árnyalatai és az ereje, olyan a hatása. Tapasztald ki és szokd meg azt, hogy ezekre magad jössz rá és magad is tapasztalod ki. Ha még nem találtad ki, akkor a holoStore-ban találsz egy csomó ilyet.

MIA
Ő egy spirituális asszisztens, olyan, mintha lenne egy R2 a fejedben. Automatán fut a háttérben, vezet és segít. Tartja a kommunikációs kapcsolatot a Személyes Ügyfélkapuval, ahova te is nyugalomban kommunikálhatsz, mint egy ügyfélszolgálattal, ha bármi bajod van. De ezt is megcsinálja helyetted, hogy csak a Játékodra, mint Feladatodra koncentrálj.

HoloGPS
Képzeld el azt, hogy tele vagy olyan spirituális kötédésű problémahalmazzal, hogy rágondolni is rossz, milyen feladatok előtt állsz. Erre én azt mondom, akkor ne is gondolj bele, bízd ezt rá egy holoappra, ami elvezet utadon. Pont olyan, mint egy angyali vezetés, ami a helyes úton tart. Félálomban gyorsabban lejön.

Erőmű
Zérő Pont Energia, azaz nincs szükséged külső forrásra, ha ezt te magad belülről is megoldod. Ha nem megy elsőre, ott a Motivátor, ami még nem olyan fejlett, hogy árnyalja a lehetőségeket. Szinte kívánja ide azt, aki megcsinálja a 2.0-ás verziót. De utólag biztosan azt mondod, hogy 'de jó, hogy most így csináltad'.

WW
Bár megidézheted az eddig megszokott angyalokat is, sokkal jobban jársz (meg ők is), ha ezt inkább szakemberekre bízod és ha megidézed magadnak Winston Wolfot, aki hasonlóképp vezet utad egy szakaszán. Aki nem ilyen megidézős típus, az csak gondolatban indítsa el.

Relogin
A MIA szokta időnként. A Játék hevében ugyanis előfordulhat a játékívről leesés, de a relogin visszarak a Pályára.

Személyes Ügyfélkapu
Mint egy ügyfélszolgálat, ha bármi bajod van. De a MIA automatikusan intézi.


NEGYEDIK FEJEZET | Nézői Login 

A nézői login nem enged akárkit akárkibe. Nem csak azt vizsgálja, hogy a földi ember megfelel-e az égi elvárásnak, vajon visszafelé mi a helyzet. A jelenlegi vadezo hangulatot árasztó gátlástalan spirituális szabadrablásos megszállósdinak azonnal véget vetek és megvizsgálom a de facto helyzetet, milyen de iure transzformációja lehetséges.

A 'Csak mozi' kizárja a méltatlanokat, ám itt tartja az erre már méltó kollektív hullámzást. Itt a cél a Tanulás. Semmit sem tud tenni, csak mozizni, de azt egyes szám első személyben. Hozzá szeretném itt tenni azt, hogy alapesetben senkinek nem lenne köze hozzád, de így lehet előnyként felfogni ezt a megszállási infrastruktúrát, csak a helyes szellemben jól használni. A dolog másik végén feltaláltam az Égben a TV-t.

Van még egy olyan üzemmód, ami amúgy a legelterjedtebb a mostani helyzetben és ami inkább partnerekké teszi a feleket. Ha az objektív racionalitás szemével nézném, azt mondanám rá, hogy konzolvezérelt üzemmód. A fenti vezetés kimerül abban, hogy te a saját világodban ezt jobban tudod és csak a hatalmat biztosítja és ritkán jelenik meg, de akkor nagyon megjelenik. Ez az üzemmód már játékosi pozíció is, ugyanis ahol döntés van, ott felelősség is. Ahol a felelősség témája nem mérgezi a kollektív megélést és a zavaró rezgéseket okozó kockázatot sem szeretik vállalni, az is játékpozícióvá válik, hiába voltak eddig (egy félreértésből fakadóan) az isteni rezgésszinten. És itt is jelenteném be a következő üzemmódot, ami nem más, mint a teljes játékélmény. A meggondolatlan abszolút megszállás által hagyott űr szakmai hasznosítása.


ÖTÖDIK FEJEZET | Álomjelenlét

Jogos kérdésként merül fel azok részéről, akik képben vannak, miről írok, hogy hogyan lehet ugyanolyan eltérő szinteken lévő világ, ugyanazokkal az emberekkel. Elméletileg egy hiba lenne, ami mögött a feltétel nélküliség félreértelmezése áll és létrehozta az összes általa elérhető szintet ugyanazzal a világgal. Ha nem hibaként tekintünk rá, akkor előttünk áll a teljes szerkezete annak a spirituális infrastruktúrának, ami az Álomjelenlétet lehetővé teszi.

Az össszes szinten az inkompetens elemek 'üres testekké' válnak és Gumimaci (automatikus) üzemmódban tovább élnek. Azért lehetnek élők is, mert a Lélek forrása az ő belépési pontja, azaz körülötted továbbra is a szeretteid állnak, csak kívül kell értelmezni a dolgot az 'egy valóság' hitén. Ahogy te érted, hogy az a személy, aki annak a valóságnak ezt a szerepét játssza, ő legyen ugyanaz a személy is egyben, az részemről egy vadiúj fejlesztés, mert az Ég nem is foglalkozik a személlyel, csakis kollektív értelemben. 

Ilyen megjelenési lehetőségek például a jutalom, hogy megjelenhess olyan párhuzamos világokban, ahol a szüleid, szeretteid még élnek és ez gyógyhatással van az aktuális valóságokban élőkre is. A dolgom admin szinten nem az, hogy elcsábuljak, mert olyasmi csak a játékban lehetséges. Hanem az, hogy egy tisztességesen működő rendszert hozzak létre, amit aztán a holoROM-ba égetek. Ha arra is gondolsz, hogy nem csak a te világod lehet egy mélyen mosztokáló kíváncsiság-akarat célpontja, akkor álomban te is biztosan megjártad a magad Mennyét, ahol élhettél, amíg fel nem ébredtél.


HATODIK FEJEZET | ÉlményPark

Ha arról hallasz, hogy ÉlményPark, ráadásul még Holo Operációs Rendszer is, a tudati regisztráció megtörtént egy Másik Vetítésre is, ami sokkal barátibban áll a személyes szükségleteidhez. Ám korrumpálhatatlanul objektív.

Az ÉlményParknak is vannak 'üzletágai', vagy működési területei. Más szóval képes meghatározni, hogy mi az élet értelme. Az ÉlményPark tehát a következő négy területen van jelen a látható tartományban:

GYÓGYULÁS - GYÓGYÍTÁS  |  OKTATÁS-TANULÁS  |  ÉLMÉNY-KALAND  |  KUTATÁS-FEJLESZTÉS

Ez az ÉlményPark arra is jó, hogy eszközként használd spirituális utadon. Ha el tudod képzelni a Konzolt, na az a te 1.0-ás verziód.