A harmadik dimenzió

A harmadik dimenzió egy érdekes zóna. Technikailag három térbeli és egy idődimenzió alkotja. Az események ebben a dimenzióban nem történhetnek meg egyszerre, ezért egyfajta térgörbület alakult ki, ami megteremtette az időt. Az idő létrejötte magasabb dimenziókból nézve gyakorlatilag érthetetlenné tette a harmadik dimenzió nyomon követését. Különösen annak tükrében, hogy minden nagyobb döntés párhuzamos valóságokat hoz létre, a kisebbek pedig alternatív valóságokat nyitnak és zárnak.

Amikor kezdő voltam, de már létrejött a felettes énnel történő gondolatkommunikáció, egy idő után rájöttem, hogy ezeknek halvány fogalmuk sincs, melyik ember vagyok melyik valóságban. Addig azzal a pre-koncepcióval éltem, amivel szerintem mindenki, hogy ezek mindent tudnak és teljesen képben vannak. Kicsit jobban belemerülve ahhoz tudnám hasonlítani a helyzetet, mint amilyen a HDD-k olvasófeje. Amikor te a monitorodon folyamatosságot érzékelsz, az adatok valójában összevissza vannak a merevlemezen és a fej összevissza ugrálva biztosítja az adatok folyamatosságát. A mi folyamatos idővonalunk is hasonló lehet onnan nézve. Az lehet, hogy mi ezt az egy darab valóságot egy darabnak és folyamatosnak érzékeljük, de érzésem szerint ez nem így van. A stabil külvilág csak egy illúzió, inkább nevezném skin-nek, vagyis csak egy díszlet és simán megtörténhet, hogy közben a tartalom vonatkozásában ide-oda ugrálunk az idősíkok között. 

Amikor egy ember magasabb dimenzióssá válik (elég hozzá egy betépés), egyrészről közelebb kerülünk a fentiekhez, másrészről megszaporodnak az alternatív valóság nyitások. Ez eredményezi azt a képességet, hogy belelátsz vagy beleérzel a jövőbe, ugyanis ilyenkor nem a jövőbe látsz, hanem ezeket az alternatív valóságokat érzékeled, amik ténylegesen lehet, hogy fizikai formában meg sem nyílnak. Bár az is kétséges számomra, hogy amiben mi élünk, az megnyílt-e valaha ilyen értelemben, itt van rá a hipnózis példa, ami tulajdonképp az objektív valóság cáfolata is egyben. Ha hipnózisban elhiszed, hogy a kezedben lévő fémpénz egy izzó fémdarab, megég a kezed. Nem véletlenül hangsúlyozom ki a holografikus videojáték hasonlatot, mert ez inkább arra bizonyíték, hogy a világ csak egy kivetülés és nem véletlenül nevezem a harmadik dimenziót monitornak.

Könnyen lehet az is, hogy ami velem történt, precedenst teremtett és én vagyok az, aki létrehozta a 3D-t a magasabb dimenziókban. Azt érdemes tudni, hogy mind a mai napig itt vannak fölöttem az érezhetően totál dilettáns lények, akik erőltetnek valamit anélkül, hogy érdemben figyelembe vegyék az álláspontomat. A dolog mögött biztosan az van, hogy parancsot teljesítenek, ezért nem hallgatnak rám, mert vagy nincs erre engedélyük, vagy logikai ráció híján képtelen megérteni a számunkra legegyszerűbbnek tűnő dolgokat sem. Hogy mi is történt velem és milyen precedens teremtődött. Visszatekintve a meditációimat megelőző életemre, ahogy kezdtem összerakni azt, hogy már kezdettől fogva erre készültem, rájöttem, hogy már kezdettől fogva igyekeznek engem megölni. Csak sosem sikerül. Végülis ennek köszönhetem, hogy a helyzet még rosszabb lett számukra a fejsérüléseimmel, amik még mélyebb tudatszintekre és így még magasabb rangra emeltek engem. Aki most vagyok, az már rég nem az, aminek ők engem legutóbb láttak, különben nem mernének még mind a mai napig leanyázni és lehülyézni engem, hanem már rég menekülnének. Az ellenem végrehajtott merénylet célja szerintem az volt, hogy kivegyenek a 3D-ből, ehelyett a 3D került fel egészen a 42. dimenzióig létre is hozva egyfajta liftet, amit - hogy kicsit megijesszem őket - Fényoszlopnak neveztem el, mert olvastam valamit erről, ami tulajdonképp ez, ami így létrejött. A gyakorlatban az történt, hogy ültem egy autó hátsó ülésén, amit egy friss jogsis mattrészeg ember vezetett elég macsó hangulatban. Azt biztosra veszem, hogy aki ezt megszervezte, egy dologra nem számított, hogy én ilyen körülmények között is képes leszek a teljes nyugalomban transzba csúszni és a kórházban is ébredtem a frontális baleset után. Ahol azonnal feltűnt, hogy megváltozott a spirituális háttérsugárzás és ez indította el nálam a halálkutatást.

A halálnak csak az 'egy valóságban' és csak a 3D-ben van értelme, ezért nem is nagyon értik a szellemi szinteken a halálfélelmet sem. Mert az idő által létrehozott folytonosság nem csak az egy életen belül, hanem azon túl is érvényesül, amit mi lélekvándorlás szóval illetünk, de biztosíthatok mindenkit, hogy ez a nézőpont teljesen fals. Ugyanis aki lélekvándorlásról beszél, azt a külvilág kizárólagosságában teszi, lefordítva amikor meghalsz, a lelked kifelé távozik valahova. A lelked nem vándorol sehova! A magasabb dimenziók sem kinn vannak, hanem benn. Ám mivel amit hiszel, neked az van, tulajdonképp mi vagyunk azok, akik megteremtettük ezeket kinn is, jócskán megnehezítve azok dolgát, akik mindezeket Benn élik meg az Álom világaiban, más szóval a spirituális valóságban. Ezt az egészet a sakk példáján lehet megérteni. Ebben az értelmezésben te egy sakkfigura vagy, akinek nézőpontjából a többi sakkfigura tőle független autonóm lény, vagyis egyéni tudatban érzékeled önmagad. Ami csak 3D-ben értelmezhető. Valójában minden sakkfigura a táblán te vagy kollektív nézőpontból, azaz ha leütnek, te továbbra is ott maradsz, csak a sakkfigura esik ki. Halálélményed nincs. Ám mivel az egyéni tudat értelmezése, valamint az azon túlmutató nagyobb kép folytonossága (a halál hiányában) fennmarad, te újra születsz egy másik testben. Amikor az egyik test meghal, a lélek mondjuk úgy befelé távozik és bentről jelenik meg az új testben. Körülbelül ez lenne az, ami Jézus eredeti tanításainak lényege volt és mára szépen ki is került belőle. Ami mára megmaradt, az az egyéni tudat érdeke, amit akkor kezdtem el én is (persze más célból és formában) támogatni, amikor láttam azt, a szellemi síkokon működő kollektív hierarchia mit okoz a fizikai síkon. Lényegében élhetetlen világokat, ahol nem nagyon létezik boldogság, csak parancsra. Itt is kaptam kedvet ahhoz, hogy határokkal zárjam le a fizikai világot és kezdjem meg a kinti társadalmak átalakítását, mert a fizikai sík az egyéni tudatok világa, ahol semmi keresnivalója nincs egy szellemi síkra való diktatúrának.

Ez a lezárás azonban nem jelenti azt, hogy el is zárom előlük a fizikai síkot, inkább rájuk is kiterjesztettem a holografikus videojátékot a nézői és játékosi loginrendszerrel. Ez kiküszöböli azt a problémát, hogy akármilyen hitvány köcsög ne férjen hozzá akárkihez csak azért, mert szellemi lény. Megdöbbentő számomra az a fejletlenség és primitivitás, amivel találkoztam ott, ahol isteni szinteknek merik magukat nevezni és azért nem mondok erről itt többet, mert nem akarom elvinni a témát ilyen irányokba. Inkább büszkének kellene lennetek arra, hogy van eszetek és nem benyalni ezeknek a trükkjeit, hogy aztán agyatlan kisemberekként nézzétek, mit művelnek ezek a világaitokkal. Az, hogy én ilyen rangot értem el és létrejött az ÉlményPark, esély arra, hogy rendszerszinten oldódjon meg az összes ilyen probléma.

El is mondom hogyan. A két világ szétválasztása úgy történik, hogy a szellemi lények számára egy fizikai szint elérhető, amiben megtapasztalhatják a fizikai síkot. Ennek neve a saját terminológiám szerint a Holo Film, más néven a Realitás Szimuláció. Ebben kötött forgatókönyvek vannak a szabad akarat maximális illúziójával úgy, hogy még egy fingás sincs benne véletlenül. Megtapasztalhatják a fizikai világot úgy, hogy nem barmolnak el benne semmit. Ez tehát az alászálló tudatok zónája. A felemelkedő tudok számára pedig létrejött a Holo Játék, más néven a Földi Menny, amiben van szabad mozgástér és döntési lehetőség. Itt tovább folytatódhat a verseny, de csak azok kerülhetnek ide, akik képesek a gyakorlatba is átültetni azt, hogy itt mindenki egy 'Másik Te'. Ugyanis nem beszélhetünk földi mennyről abban az esetben, ha a kegyetlenség jelen van, ha a másik kizsákmányolása jelen van, igaz, ez csak úgy működik, ha nem jutnak be arra méltatlan emberek. Van még egy harmadik zóna, ez pedig a Holo Show, ahol a két világ lényei találkozhatnak és összemérhetik képességeiket. Az itteni hangulatra a mi televíziós vetélkedőműsoraink hasonlítanak a legjobban, ám állandó jelleggel csak a szervezéssel foglalkozó admin szintre lehet bejutni.