Az ÉlményParkról

Mint ahogy senki sem születik hősnek, hanem menet közben válnak azzá, én sem úgy kezdtem, hogy holo operációs rendszert fogok készíteni. A helyzet hozta így.

- Hősnek tartod magad?

- Nehéz kérdés. Mert ha annak tartom magam, akkor mindenki az, aki engem ebben a munkában segített. Addig a pontig, amíg ebben a segítségben van kockázat. Mindenki akkora hős, amekkora a szerepvállalásának kockázata. A rang töltését pedig a felelősségvállalásának szintje határozza meg.

- Mi indokolta az ÉlményPark létrejöttét?

- Egy kis példát át tudom érzékeltetni. Amikor megfordultam  ezós csoportokban adat- és bizonyítékgyűjtés céljából, ott hallottam egy esetpéldát. A téma az Univerzumhoz intézett kérés volt. Valaki nagyon szeretett volna egy konkrét autótípust és amikor sikerült hozzájutnia, kiderült, hogy egy idős emberé volt, akinek ezért meg kellett halnia. Az ember racionális lény, vagyis sok ki nem mondott dolog 'magától értetődő', amit viszont az Univerzum (én inkább a Hologram kifejezést használnám) nem vesz figyelembe. Már a meditációim során észrevettem a hologram kísérletek során, hogy bár rendkívül rugalmas, meglehetősen nyers is. Észrevettem tehát egy szürke zónát, amit nem nevezhetnék hibának, hanem a fejlődés részének, amit valakinek tovább lehet fejleszteni. Előtte ezt úgy csinálták, hogy egy ilyen kérés esetén még sok paramétert hozzáadtak, az előbbi példából kiindulva mondjuk senkinek se essen bántódása. Aki az ÉlményPark platformját használja eszközként a spirituális útján, ezek a 'magától értetődő dolgok' már automatikusan működnek.

- Ez mit jelent?

- Amikor azt mondom, hogy megalkottam a Teremtés 2.0-át, annak nem önmagam fényezése a célja, hanem röviden, tömören és érthetően vázolom a munka lényegét. Mintha valaki írna egy jó számítógépes játékot, én pedig nekiülnék megcsinálni sokkal jobbra.

- Milyen elvek mentén?

- Olyan, mint a Linux. 

- Nyílt forráskódú is?

- Igen, bárki előtt nyitva áll az út, ám ehhez a forráskódhoz akárkit nem enged hozzá. Ez is le van paraméterezve felkészültség, tisztaság, személyiség és tudatszint értelemben.

- Mióta működik?

- Nehéz erre válaszolni 3D-ben, mert minden magasabb dimenziós műveletnek van időben visszaható hullámzása. De tudom, hogy érted, csak épp az információnak nincs sok gyakorlati haszna. De a számomra az idővonalon értelmezhető évek a 2015-2018-2021.

- Mik történtek ekkor?

- 2015-ben esett le a legjobb szándékú beavatkozó lények részéről is tapasztalt dilettantizmus. Nem hibáztatom őket, egészen más környezetből érkeztek. Ám a tudati visszatérésemet innentől nem alapozhattam rájuk és szükségessé vált egy tőlük független, saját spirituális keretrendszer, ami az én intuitív-racionális gondolkodásomhoz idomul.

- Ezt a spirituális keretrendszert nevezed holo operációs rendszernek?

- Nevezhetném akár új vallásnak is, de jobban kedvelem a világértelmezés szót helyette. Ugyanis ennek nincsenek a vallásokra jellemző elemei, sőt, jól meg is szívatja azt, aki ilyesmit akarna belőle csinálni. Mondjuk 300 év múlva.

- Mi történt 2018-ban?

- Az ÉlményPark gyorsindítása. Sajnos a meditációim alatt végig jelen volt a civilizációs feszültség, ugyanis nem volt bevételem. Alapjaiban mindenki ellenségesen állt hozzám és ez amúgy ma se nagyon változott. De ez érthető is, annyi érdek alakult ki intézményes formában ezekre a hibákra. Az ÉlményPark indítása normál esetben olyan 3 hónap lett volna, de látva ezt a közönyt, gyávaságot és hitványságot, megcsináltam 3 nap alatt.

- Nem lesz ebből baj?

- Nekem nem. De sok olyan ember biztosan sokkos állapotba kerülhet, akiknek lett volna lehetőségük ehhez a munkához nyugodt körülményeket biztosítani. Ekkor sok minden alapjaiban meg is változott, például a hozzáállásom a világhoz. Már nem törekszem az emberek megértésére, sem a népszerűségre és arra, hogy párnát tegyek a seggetek alá.

- 2021?

- A mélytransz admin szintről körülbelül 3 év alatt ér a fizikai világba egy művelet.

- Mennyi köze van a világjárványnak ehhez?

- Nem tudom, paraméterekkel dolgozom és nem konkrétumokkal.

- Ez mit jelent?

- Ne feledjétek, hogy ez egy olyan hatalmas munka, amit még az én felturbózott, fejlettebb agyam sem bírna el, ha nem találtam volna ki erre is a megoldást. A megoldás az lett, hogy elvekkel, filozófiákkal és paraméterekkel dolgozom, amik minden környezetre ráilleszthetők.

- Sokan azt állítják, hogy amit létrehoztál, az a Sátán műve.

- Én meg azt, hogy simán nevezheted megváltásnak is.

- Te lennél akkor a Megváltó?

- Figyelj, meg sem vagyok keresztelve. Irtó nehéz erről vallásmentesen beszélni, mert mindenki a vallást látja bele. A spiritualitásnak semmi köze a valláshoz, a vallások léptek be erre a területre és hitették el az emberekkel, hogy ez az ő kizárólagosságuk. Amit tettem, azt a természetes ésszerűség talaján tettem és nem volt benne semmi megváltási szándék. De elismerem, hogy egy vallásos ember információs környezetében így értelmezhető.

- Mitől mentett ez meg minket?

- Van egy érdekes logikai probléma, pont ide illik. Tételezzük fel, hogy rendelkezem a jövőbelátás képességével és lehetőségem van arra, hogy bizonyos katasztrófákat megakadályozzak. Ha megakadályoztam, ezt semmi sem fogja bizonyítani, mert így a katasztrófák nem következnek be. Azaz a kérdésedre csak olyan választ tudnék adni, amit vagy elhiszel vagy nem.

- Ezek a katasztrófák a Gonosz művei lettek volna?

- Inkább a hülyeségé. Vagy az imént említett nyers megvalósításé, amit így a Teremtés 1.0-nak nevezhetünk. Bár kicsit gonosz dolog hülyéknek nevezni nálunk sokkal nagyobb kapacitású lényeket, akik értelme nem a logikai alapú ráción alapul.

- Akkor te vagy a világ leghatalmasabb lénye?

- A gond az, hogy ha szeretném megoldani azt, hogy legyen bevételem, erre ezt nem használhatom. Vagyis az a hatalom, amit te értesz, hogy uralkodjak másokon és szerezzek mesés gazdagságot, az olyan primitív húzás lenne, ami nem méltó ehhez a teljesítményhez. Ott van még a másik probléma (amit amúgy Jézus is elkövetett), hogy nem szerencsés a spirituális és a világi hatalmat egy kézben tartani. Én ezt úgy oldottam meg, hogy létrehoztam az ÉlményParkot, amit automatára tettem és ki is jöttem belőle. Hiába vagyok a fő fejlesztője, szabályai rám is ugyanúgy vonatkoznak, mint rátok. Ám akkor itt állnék továbbra is bevétel nélkül egy olyan egyre dráguló világban, ahol minden pénzbe kerül. És itt jön be a képbe 1ST1 azt elismerve, hogy szükséges lesz tovább árnyalni a képet.

- Mi ez az 1ST1 és hogyan kell kiejteni a nevét?

- Mondom, hogy tovább kell árnyalni a képet. Mégpedig arra, hogy az ÉlményPark a kollektív tudatot vezérli, 1ST1 pedig az egyéni tudatok operációs rendszere lesz. ÉlményParknak azért neveztem el, mert ez tükrözi legjobban a fizikai sík lényegét, de alapvetően egyközpontú hierarchiák vezérlésére alkalmas. Azért lett 1ST1 a neve, mert a First One sokkal jobban hangzik, mint az Ájsztvön. Én amúgy úgy mondom ki, hogy 'isti'. És így már tényleg elég linuxos. 

- Ha csak lesz, akkor ma mi?

- Eredetileg egy spirituális katonai rendszer volt, mert nem vagyok hülye és tudom milyen támadásoknak nézek elébe. Olyanokkal szemben, akik a 'sekély vízben' töltötték idejüket és szinte mindent tudnak a mágiáról. Én viszont a 'mélyvízben' töltöttem az időmet és arról, amit ők tudnak, szinte semmit sem tudok. De tudok olyasmiket, amiket viszont ők nem és ebből alkottam egy másik rendszert, ami amúgy logikájában hasonló az ÉlményParkhoz. Most Játék Szervernek nevezem, mert beláttam, hogy nem használhatom csak magamra. Vagyis megint önzetlen feladatvégzéssé változott, ami az egyéni szempontokat veszi figyelembe. Ilyen értelemben már segíthet a személyes problémámon, de a közelében sincs annak, amit 'az én hatalmamnak' lehetne nevezni.

- Mit lehet a te személyes hatalmadnak nevezni?

- Ez a DIZ. DIZ az Én vagyok. Hogy hova tűnt az a spirituális katonai rendszer? Ide.

- Ha nem tudsz sokat a mágiáról, miben rejlik az ereje?

- De azt nem mondtam, hogy semmit sem tudok róla. De megtanulni azt, amit ők tudnak nekem nem opció. Erre a legjobb a tarot példa. Emberek, nekem halvány fogalmam sincs, mi a különbség a nagy arkánum és a kicsi között. Úgy hidaltam át ezt a problémát, hogy egy teljesen új tarot rendszert alkottam. Vagyis nem tanulom meg a sekély víz létező mágiáját, mert egy teljesen újat alkottam.

- Mi a különbség?

- A tarot példán tovább haladva. A tarot kártyára azt mondják, hogy intuitív rendszer, mégis ha megnézed, meglehetősen racionálisan van megalkotva. Aminek értelmezéséhez külön szakember szükséges. Az én kártyáim racionálisak, viszont intuitíven lettek megalkotva és nem kell hozzá senki, csak te. Ami a te fejedben összeáll, az a lényeg.

- Valójában mennyit tudsz az ezoterikus tanokról?

- Szinte semmit. Az általános iskola első évfolyam második leckéje, ahova beülhetnék. Ám tudok olyanokat, amiket az egyetem végzős évfolyamának utolsó előadásán sem biztos, hogy el mernék mondani. Amikor az a vád ér engem, hogy be kellene pótolnom azt a tudást, ami a tudatom elrepülése miatt kiesett, az nekem ma már olyan, mintha a PC-k korában meg kellene tanulnom a lyukkártyás programozást.

- Aki a semmiből olvassa ezt, mennyiben van hátrányban azokhoz képest, akik már jártasak a mágiában?

- Aki a semmiből talál ide, inkább előnyben van azokkal szemben, akiknek ezt össze kellene illesztenie a saját tudásanyagával. 

- Hogyan lehet erre az ÉlményParkra rátalálni?

- Csak egy gondolat és ennyi. Ez már a modern kor az ezotériában is!