A világ teremtése

- Mi a véleményed a világ teremtéséről?
- Nem hamarkodnám el a választ, mert ez lehet, hogy még a gombatrip.


- Szerinted hogyan keletkezett a világ?

- Ha ez egy holografikus szerkezetű világ, akkor bárhogy keletkezhetett.

- Nézzünk rá példákat.

- Olvastam arról, hogy ez valójában egy véletlen, vagyis interferencia. Ebben az esetben nem beszélhetünk tudatos teremtésről. Van nekem is egy elméletem, hogy egy magasabb dimenziós lény kaphatott egy olyan feladatot, ami messze meghaladta a képességeit és ő ezt úgy oldotta meg, hogy alacsonyabb dimenziókba ment. Alacsonyabb dimenziókban lehetősége lett arra, hogy annyi pályát nyisson, amennyi szükséges. Lehetett a világ keletkezése manipuláció eredménye. Ha pedig tudatos teremtés volt, akkor egy fejlesztőcsapat dolgozhatott rajta.

- Azért bontsuk ki ha lehet. Véletlen interferencia.

- Ez sokak számára meredek lehet, de találkoztam egy problémával. Egy Valhalla nevű űrhajó legénysége egy holoszerveren játszott, ami - mintha nyitva felejtetted volna a wifit - rákapcsolódott egy 'ismeretlen internetre', azaz egy olyan lénnyel akadt össze, aki képes volt a holografikus vetítésre. A lény számára ez nagy kihívást jelentett, mert önmagában evolúcióval kellett eljutnia oda, ahol a játékállás volt. A probléma az volt, hogy a legénység és a lény tudatai összekeveredtek, aztán a megoldás után előjött a következő probléma, hogy mi legyen azzal a világgal, amíg így eredeti másolatként létrejött.

- Magasabb dimenziós lény tudata alacsonyabb dimenziókba lép.

- Ahogy eléri a harmadik dimenziót, már létre is jön a világ. Hátránya, ha az Ok megszűnik, megszűnik a világ is. Ahogy kihúzza a tudatát innen.

- Manipuláció.

- Szerinted hogyan jött létre az ÉlményPark? Ami olyan, mintha egy 1.0-ás játék hibáit javítva kijöttem volna a 2.0-val? Úgy, hogy kitaláltam a megoldást, a szükséges dolgokat kiírtam a netre és vártam a teremtőerővel rendelkező hülyék hitét. Itt a hülyéket nem negatív értelemben, hanem technikai értelemben értem. Én lennék a teremtő? Technikailag igen, gyakorlatilag nem.

- Fejlesztő csapat?

- Ha egy fejlesztő csapat dolgozta ezt ki, akkor gratulálok az illatokért, ízekért, a színekért és még sok másért, amit így a nulláról kellett kitalálniuk.

- Szerinted melyik lehet az igazság?

- Szerintem a világ olyan komplex, annyi dimenzió van benne, hogy a teljességnek még így is csak egy kis szeletét érintettük. Azaz mind egyszerre.

- Te hogyan dolgoztál?

- Láttam magam körül a világot. Amit úgy képzeltem el, mintha az egy holografikus videojáték lenne. Nem mérhető az első teremtéshez, ám eredményét tekintve azzal egyenértékű.

- Az nem lehet, hogy az az igaz, amiről a vallások beszélnek?

- Sokkal valószínűbb az, hogy a teremtő egy rendkívül tiszta lény és amiről a vallások beszélnek, az egy nála okosabb és gátlástalanabb lény, aki ellopta a teremtést.

- Mire alapozod ezt?

- Aki azért teremt, hogy legyen egy csomó lény, aki őt imádja és a seggét nyalja térdepeléssel, meg leborulással, azzal valami nem stimmel. Ha megnézed, minden ilyenre szerveződés és intézményrendszer alakult ki, ami nem annyira a teremtői, mint inkább az élősködőkre jellemző vonás. Úgy, hogy kötelező érvényű hitek keletkeznek, amik megszegése komoly szankciókkal jár. A spirituális fejlődés azonban nem ilyen. Azt elismerem, hogy szükséges valamilyen kontroll, mert amit hiszel, neked az van, de meggyőződésem, hogy akik a vallásokat kitalálták, mind alacsonyabb látószögön vannak, mint a teremtő. Ez ugyanaz, mint a politikában a tekintélyelvűség. Ugyanis tekintélyelvű rendszert mindig arra méltatlanok akarnak kiépíteni, különben kiépül az magától.

- Ha igazad van, akkor most magadra haragítottad őket, nem?

- Azt már rég megtettem azzal, hogy komolyan vettem az egyéni utamat.

- Nem félsz?

- Ha félnék, a közelébe nem jutottam volna ezeknek a szinteknek. De ha félnék is, kitől? Azoktól, akiknek fogalmuk sincs a dolgokról? Én pedig megalkottam a Teremtés 2.0-át talán pont miattuk. Szerintem nekik több okuk van félni tőlem, mint nekem tőlük.

- Akkor miért állítod be magad csalóként?

- Az alternatíva az, hogy fehér ruhát öltök és beállok ezek közé, aztán végig magyarázkodhatok, hogy meggyőzzek alacsonyabb látószögű embereket. Aki magasabb tudatosságra jut, számára nem kielégítő az alacsony látószögű emberek társasága. Viszont van a világnak egy szegmense, amiben jól el lehet éldegélni, ha az ember felveszi a 'normális ember' szerepét.

- Ki akkor Sátán?

- Egy emberi találmány, ami a teremtőerővel rendelkező birkák hitéből jött létre. Leginkább a félelemkeltésre alkalmas mesterséges entitás. Más nézőpontból a feltétel nélküliség miatt felemelt, arra méltatlan lények fejlettebb környezetekben való viselkedése okán keletkezett félreértés. Megint más értelmezésben a gondolkodó embert illetik így bizonyos hatalmi érdekekből. Az alacsony látószögű félreértésre amúgy jó példa az Antikrisztus alakja, akinek a nevében is benne van a 'krisztus'. Ha a tudat polarizálódik, akkor létrejön egy egyenesen annak mindkét pólusa, bár ez nem egy egyenes, inkább kör (még inkább gömb).

- Ha létre jött, akkor létezik, nem?

- Viszont egy ellenem irányuló, ilyen energiákkal feltöltésre alapozó támadáskor kiderült, hogy kénytelen az én hitem szerint viselkedni.

- Te mit hiszel róla?

- Olyan, mint belgyógyászok közt a sebész. Azaz ha létezik, ugyanúgy a világ fejlesztésén dolgozik, csak más eszközökkel.

- A szakirodalom mit mond róla?

- Hogy Sátán maga az emberiség. Hogy jobban megértsd, az agyad racionális féltekéje. Ami képes arra, amire mások nem. Például ölni és itt érted meg a sebészet értelmét, ha egy műtét során ki kell vágni a beteg részeket.

- Ha az embernek két agyféltekéje van, akkor a másik mi?

- Nem tudom. De a kettő együtt egyenlő istennel. És így már bárki lehet a másikon.

- Amikor azt mondod, hogy halálkutatással foglalkozol, azt istenkutatásnak is nevezed. Mire jutottál?

- Erre csak egy tiszta lény képes. A tiszta lény pedig egyenlő a gyermeikevel a mi szemszögünkből. Ha egy ilyen gyermeki lénynek ilyen értékes dolog van a birtokában, az biztosan felkelti kevésbé tiszta, kevésbé fejlett lények érdeklődését. A Teremtés 2.0-ban senkitől sem lehet elvenni a valós teljesítményét és minden ilyesmi automatikus korrekcióra kerül. Csak kérdés, mihez kezdenétek egy a ti világotokban lúzernek és baleknak tekintett lénnyel teremtőként.

- Miért tekintenénk annak?

- Mert mindenben megismételtem a sztoriját és engem is annak tekint mindenki.

- Nem hinném, hogy mindenki annak tekint, aki téged olvas.

- Aki engem olvas. Messziről. Úgy, hogy személyesen nem ismer engem. Tudod mi különbözteti meg a szánalmas lúzert a titokzatos zsenitől?

- Ezt nem értem.

- Ugyanarról az emberről beszélünk mondjuk két párhuzamos valóságban. Az egyikben egy szánalmas lúzer, a másikban egy titokzatos zseni. Mi az az egyetlen dolog, ami elválasztja egymástól ezt a két világot?

- Ezen gondolkoznom kell.

- Jó, gondolkozz, aztán görgess le és ott találod a választ.
- A pénz.