A ráció bekapcsolása

Normális esetben ezt senki se tartaná katonai műveletnek. Pedig ez volt az egyik legzseniálisabb akcióm a megszállás megállítására, sőt az ellentámadásra is.


Az egyik leglátványosabb tapasztalatom az, hogy pont úgy viselkednek, ahogy ti, vagy akár én az elején. Bár ennek is lehet eltérő oka az ember minőségétől függően. Én, amikor felfedeztem magamban a spirituális képességeimet, nem a többiek feletti uralom céljából, hanem a képesség begyakorlása okán kezdtem el azokat próbálgatni. Ekkor még nem tudtam azt, hogy akik engem beavattak, alig várták ezt, hogy aztán engem megvádolva azzal, hogy méltatlanná váltam ezekre, azonnal el is szedjék ezeket a képességeket. Arról teljesen megfeledkezve, ők milyen méltatlan módokon és célokra kezdték ezeket használni.

Amikor az ember elkezdi érzékelni a spirituális világot, azaz megtörténnek az első megtapasztalások, mindenkinél beindulnak azok a reflexek, amiket belénk ültettek. Ám nálam ez másképp történt, mert engem előéletem során elkerültek a vallások és ami ebből rám ragadt, azok is inkább az ezoterikus irodalmakból, amik inkább az egyéni útra helyezték a hangsúlyt. Amikor bizonyíték- és adatgyűjtések okán eljutottam pár spirituális csoportba, arra jutottam, hogy ez nem kamu, tehát ez a világ tényleg létezik, de az biztos, hogy valami nem stimmel a papokkal és a mesterekkel. 

Nem tartom magam egy hülye embernek, de azt furcsálltam, hogy az előadásokból nem értettem egy szót sem, ám mindenki körülöttem láthatóan igen. Ez az a csoportszellem, ami az egyik legnagyobb csapda ilyen esetekben. A legelső ilyen csoportban ültünk egy teremben, én a leghátsó sorban, a mester pedig egy irányított meditációt tartott. Azaz mondta, hogy becsukott szemmel miket kell elképzelni és látni magunk előtt. De én nem láttam semmit. Amikor vége lett, feltette a kérdést, hogy ki az, aki mindezeket látta és mindenki felemelte a kezét. Majd jött a kérdés, hogy ki az, aki nem látta és én egyedül jelentkeztem. Minden szem rám tapadt. Kérdezték, hogy mit láttam, mondtam hogy semmit. Nem vagyok még erre megérve, amivel egyet is értettem és akkor döntöttem el, hogy ráérek ezzel 30-40 éves koromban is foglalkozni, amikor családom lesz és inkább élem az életemet tovább.

Meggyőződésem, hogy ebből abban a csoportban alig látott valaki valamit, de senki sem merte feltenni a kezét, nehogy úgy járjon, mint én. Az emberek közösséghez szeretnének tartozni és inkább behazudják, amit a mester hallani akar, hogy részesei lehessenek a közösségnek. Ám ezt bandázva nem lehet csinálni, csak a magányban egyedül! A magányban egyedül viszont neked kell mindent magadnak lehívni és nem kapod meg csak úgy beavatások formájában egyszerűen, könnyen és gyorsan. Később kiderült, hogy ezekre az energiákra egy komplett bűnszervezet alakult, hogy elszedjék azoktól, akikhez érkeznek. Ezeket a beavatásokat pedig azért kapod tőlük a nagy szeretetben, hogy előbb érkezzenek hozzád, amiket úgy adnak neked be, mintha tőlük kapnád és ehhez egy életen át tartó hálával vagy köteles hozzájárulni. A rendszer kiépült, de én még abban a korban kerültem bele, amikor Magyarországon még csak épülgetett. Oda, ahol azok az égi csoportoknak sikerült letelepülniük, akik ezzel az energialopó maffiával szemben álltak... és mint kiderült, nem hogy ugyanolyanok, még rosszabbak azoknál.

Az tisztán látszott, hogy engem a hagyományos módokon nem tudnak megfogni, mert én nem a közösséghez tartozás miatt mentem oda, hanem lehetőséget láttam bennük arra, hogy az egyéni utamban előre lépjek. Csak épp egy árva szót sem értettem abból, amikről ott szó esett és bár érdekesnek találtam ezeket a hétvégéket, engem annyira nem izgatott fel az állítólagos Mennyei Atya, akinek ráadásul kincstára is van. Ráadásul egy űrhajót sem láttam, de elmondásuk szerint a fél galaxis ott figyelni a velünk történő eseményeket. Az ilyen adat- és bizonyítékgyűjtés nehéz dolog egy ilyen helyen, mert ez arról szól, hogy megcsinálod, amit kérnek és figyeled önmagadban mi történik. Na az történt, hogy frankón kiütötték belőlem a Napangyalomat és beültették a helyére a sajátjukat. Ezzel meg is kezdődött a kálváriájuk, vagyis az első találkozás a Gondolkodó Emberrel. Akit aztán gyorsan el is kellett onnan távolítani és úgy megkötni az energiáikkal, hogy mozdulni se tudjon, nehogy bajt okozzon.

Én pedig abba a helyzetbe kerültem, amibe amúgy sosem kerültem volna, hogy ne is legyen más lehetőségem, mint teljesen ráállni erre. Amikor az ember ezt elkezdi, olyan információkat kap, hogy ezek nagy hatalmú, felsőbbrendű, fejlett lények és amikor leesett, hogy ezek valójában tök hülyék, a többi mítosz is kezdett foszladozni. Azért tök hülyék, mert nem rendelkeznek a mi logikai alapú rációnkkal. Helyette egy másfajta intelligencia mozgatja az embereket, amit mi Kollektív Tudatnak nevezünk és már benne is találtam magam a tudományos szemléletű istenkutatásban. A tudományos szemléletű istenkutatás és az ateista között az a különbség, hogy az ateista tagadja isten létezését, a tudományos szemlélet viszont nem zárhatja ki a létezését, csak nem tudja bizonyítani. Az istentagadásnál felmerült bennem az a gyanú, hogy ez egy szívatás azokra az emberekre, akik a tudományos világképű valóságban élnek és ilyen gyanúk még felmerültek, amikől itt egy írásban nem számolhatok be. 

Az egyik legmegdöbbentőbb felismerésem az volt, hogy amikor minket elérnek az első spirituális megtapasztalások és az emberek zöme vallási áhitattal leborul, az semmiben sem különbözik attól, amikor valahol megjelentek az első európaiak és mindenki leborult mondjuk az öngyújtó előtt. Az is történik velünk, ami az őslakosokkal történt, azaz befognak minket az energia termelésbe. Ha bárki használná az eszét, rájönne, hogy ami nekünk be van ültetve, vagyis érkeznek a felsőbbrendű, fejlett fajok, akik majd segítenek minket, az egy nagy baromság, mert téged sem érdekelnek az alsóbbrendű emberi csoportok, akik ha kedvesen fordulsz hozzájuk, azonnal hülyének néznek és lehúznak, ahol tudnak. Itt van például ez a 'Jézus magára vállalja bűneidet' dogma, amibe ha jobban belegondolnál, az azt jelentené, hogy van ez a Jézus nevű balek, aki hajlandó szenvedni azért, hogy te ez után is bátran bűnbe eshess és folytasd ezt a másokat kihasználó, pénzéhes életedet.

Nem véletlen az, hogy ezeknek az erőknek elsődleges céljuk, hogy a rációt azonnal kikapcsolják az emberekben az 'Ego az ellenség' dumával, amivel meg is szerzik ehhez az együttműködésed. Miközben te ezzel el is veszted az egyetlen dolgot, ami téged ezek a lények fölé emelhet, vagyis a józan eszedet. Ők azt teszik, hogy vadásznak azokra az emberekre, akikben felébred a Szív és azonnal szívmegszállás alá helyezik, ha képesek azonosítani. Ha elmész egy ilyen csoportba, te magad azonosítod saját magadat és innentől már biztosan extrém ívre kell menned, ha folytatni akarod az egyéni utadat, amit a kollektíva rendkívül ellenségesen fogad majd. Ezért is lettem harcos, mert eredetileg nem voltam az, önmagamat képeztem ki azzá, mert nekem a behódolás sosem volt opció és lettem bolond ember. Egyrészről az embereik szemében, mert csak egy bolond gondolhatja azt, hogy ezek ellen győzhet annak ellenére, hogy minden sikeres ember azt mondja, hogy ha önmagadban bízva kitartasz az utadon és elviseled a nehézségeket, akkor annak végén a siker vár rád. Másrészről a kollektíva szemében, mert ha megszáll, onnantól már téged önmaga részének tekint és csak egy bolond az, aki szembeszáll a főnökkel. Itt a katolikus egyház példája lebegett a szemem előtt, ami úgy nőtte ki magát egy kis ezoterikus közösségből világvallássá, hogy elszigetelte magát és megalapozta a tekintélyét.

Nekem nincs csoportom és soha nem is lesz pont azért, amiket ezekben a csoportokban láttam. Egy ilyen mikrokörnyezetben elképesztően nehéz elkerülni a szektásodást és el is mondom miért. Ha embereket kell ehhez keresni, nagyon szigorú személyzeti politikát kell folytatni, aminek eredménye az, hogy emberek tömegeit kellene elküldened, mielőtt beesik egy alkalmas ember. A divatos trend azonban az, hogy válogatás nélkül terelj be magadhoz minél több embert, hogy rövid távon gyorsan sikeres lehess. Így már el tudod taposni azokat, akik ezt tisztességesen csinálják, mert vannak ilyenek is, akiket te fogsz fölényesen lszólni, mert nem fognak menőnek kinézni. Ha van egy csomó erre alkalmatlan embered, akiket erőszintre emelsz, akkor azonnal gondoskodnod kell arról, hogy ne legyenek rád veszélyesek, vagyis ki kell építened rá egy hierarchiát. Mivel a mester elsősorban a szellemi síkokra figyel, nem lesz sem ideje, sem kapacitása arra, hogy a fizikai síkot ellenőrzése alatt tartsa és szükséges lesz olyan emberekre, akikre ezt rábízhatja. Sok olyan mester vált így bábbá, akiknek eszük ágában sem volt szektát csinálni, a tanítványainak azonban igen! Képzeld magad a helyükbe, mivel közeledtek a szellemi síkokhoz, értelemszerűen távolodtak a földi karriertől és ebben meglátták annak lehetőségét, hogy azok főnökei legyenek, akik majd később érkeznek.

Én az emberekben sosem azt néztem, kik most, hanem azt, kik lehetnek akkor, amikor azzá válnak, akik. Amikor a harcok során kifejlesztettem mindenféléket, nem gondoltam arra, hogy esetleg túl jó is lehetek. Emlékszem egy olyan napra, amikor az Orion fényesedett fel az elmémben, szó szerint megnyíltak körülöttem energiapontok és rám áradt valami olyan energiasugár, aminél később jöttem rá arra, hogy annyira jó volt az álcám, hogy ide jött az a sugár, aminek minden bizonnyal valaki máshoz kellett volna az előzetes tervek szerint. De ha már ide jöttek, akkor innentől az én felelősségem az, hogy kinek adom oda, azaz ki a jogos tulajdonosa. És itt érkeztünk el az alapvető félreértéshez a kollektív és az egyéni tudat gondolkodása között. A kollektív tudat felháborodva követelte, hogy adjam oda azoknak, akiket ő erre kijelölt, én azonban azoknak a hitvány férgeknek nem voltam rá hajlandó. A tesztek során az is kiderüt, ha én azoknak adom, akikhez a nevemet is hozzáadhatom, a kollektíva azonnal elveszi tőlük és átirányítja a férgekhez. Kiderült, hogy a kollektíva semennyire nem értékeli azt az értékrendet, amit az egyéni tudat, hogy legyél tisztességes, képezd magad, mert nála csak a hűség számít, úgysem kell gondolkozniuk. A vége az lett, hogy döntenem kellett, az összes ilyen energiával, amik (hogy tévedésből, abban már nem vagyok olyan biztos) ide érkeztek és nem adhattam oda senkinek, mi legyen? Az lett, hogy a legjobb tudásom szerint elvégzem magam ezeket a feladatokat úgy, hogy beleélem magam a szerepbe. Így lettem lényegében minden isten, akiről olvashattok a különféle könyvekben.

Most az jönne, hogy tanácsokat adjak azoknak az embereknek, akik korrigálni szeretnék életüket. Kezdem azzal, hogy a kollektíva amikor tesz valamit, sosem nézi azt a másik szemszögéből, mert számára a kollektíván kívül nem létezik semmi lényeges. Az egyéni úton járók számára azonban lenne egy kulcsfontosságú tanácsom főképp azért, mert elméjükkel sok olyan tartományt felkereshetnek, ahol egészen mások a törvények és szabályok. Az ellenhatás törvénye arról szól, hogy az általad kiváltott oknak lesz egy rád visszapattanó ellenhatása és ezt a következőképp védheted ki (most arra nem térek ki, ha benyalsz a főnöknek, akkor ezeket másokra terheli):

 Ne tegyél mással olyat, aminek te sem örülnél, ha más tenné veled
és akkor olyan nagy baj nem érhet téged.

Ne felejtsétek el soha, hogy ez a hatalom egyben felelősség is, amit a megszálló kollektíva szintén elirányít másokhoz, ami addig jó dolog, amíg egy olyan fickó mint én le nem győzi őket. És akkor nagyon, de nagyon megszívtad! Annyi,de annyi sötétséggel találkoztam a magukat Fény lényeinek nevezők között, hogy az elképesztő és rájöttem, hogy ők is olyanok, mint mi, ha beleteszed valaminek a nevébe a 'demokratikus, demokrata' szót, akkor biztosan nem vagy az. Persze az ő értelmezésükben ők a Fény és mi vagyunk a Sötétség, de mint mondtam minden csak értelmezés kérdése.

Az a baj velük, ami velünk is amikor rájövünk, hogy van varázserőnk, hogy azt hisszük, ezeket bűntetlenül használhatjuk és egy kis varázserőtől már azt képzeljük, hogy mi vagyunk a legnagyobb varázslók a Földön. Ők az ésszel vannak így, egy kis löket a racionális agyféltekéjükre és mind azt hiszi, ő a legokosabb. A megszállás célja amúgy az, hogy ha felkapcsol az agyad intuitív féltekéje, akkor azt a te kompetenciaszinted fölött át lehet tükrözni a racionálisra és hozzáférnek úgy a világodhoz, hogy te erről semmit sem tudsz. Te csak azt fogod érezni, hogy egy olyan erő van fölötted, amivel szemben tehetetlen vagy és nem maradt más lehetőséged, mint a hatalmuk elfogadása.

De most egy olyan ellenféllel állnak szemben, aki ugyanezt megjátszotta velük visszafelé és úgy bikkantotta be a racionális egyféltekéjüket, hogy ők ezt nem is vették észre. Hogy hogyan? Amikor történik valami, amit nem értesz mit teszel? A megérzéseidhez nyúlsz. A megérzés világában azonban ez fordítva van és így értheted meg azt, hogy az ő szemszögükből mi nem vagyunk mások, mint egy bolygónyi varázsló.

A gyors IQ növelés titka

Próbáld meg önmagadat mások szemével reálisan látni.


- Te reálisan látod magadat a saját szemedben?

- Ezért nem tudtok rám nőt küldeni. Mert az első kérdésem az, hogy mi akar egy ilyen nő, mint te egy olyan embertől, mint én? A harcok során elvesztettem a fogaim, nincs is bevételem és még a hasam is nőtt egy nadrágméretnyit.

- Te mit válaszolnál erre?

- Nekem könnyebb lenne, mert számomra nem okoz problémát az őszinteség.