Menny és Pokol

Megkönnyítem a dolgotokat. Ha egy újságíró erről a témáról akar írni, az információkat felhasználhatja.


- Vágjunk a közepébe. Létezik menny és pokol?

- Igen, mert ti ezt hiszitek és a hitetek megjelenik a vetítésetekben.

- Te mit értesz ezek alatt?

- Sokkal lényegesebb, hogy ti mit értetek ezek alatt. Képzeljetek el egy modern toronyházat. Ha én a 3. emeleten lakom, akkor a hitetek szerint a pokol a második emelet, a menny pedig a negyedik. Erre utalt egy régi megfigyelésem. Hogy ki az angyal és ki a démon attól függ, honnan tekintesz rá. 

- Ha technikailag menny és pokol nem létezik, mi van helyette? Mit hozunk létre a hitünkkel és hogyan?

- Az istenfélés kultusza a szabadságot hivatott kontroll alatt tartani. Amit hiszel, neked az van. A vallásos emberekre úgy tekintek, mint akik egy holofantasy játékot játszanak, amit kivetítenek a valóság szintjére. A hologram ugyanis úgy működik, hogy a Játékot te generálod magadnak attól függően, mit tudsz és hiszel a világról. A vallásoknak szigorú keretrendszereik vannak, tehát megfelelnek annak, amit én holojátéknak nevezek. A keresztelés lényegében egy beavatás regisztráció ebbe a játékba. Nekem volt szerencsém elkerülni, még a létező szocializmusban születtem. 

- Tehát azt akarod mondani, hogy a vallások a mi közös hitünkből ilyen erősek?

- Egy vallásnak semmilyen formában nem kellene erősnek lennie a külvilágban, mert annál egyszerűbb út nincs, hogy ezeket te intézed a fejedben. A hitet a rituálék rögzítik és a térdepelésre nevelés, ám ennek semmi köze az általános spirituális tételekhez, csakis a földi hatalom igényéhez. Ítélkezni ezen azért korai, mert az embernek még össze kell szednie a másik fél érveit és látva mennyi barom van a világban, ez azért árnyalja a képet. Én is lemondtam a globális egy valóságba emelésről és szintekre bontottam (meg azon belül is hasonló célokra) egy olyan multiplex vetítést létrehozva, amit mindenki győzelemként fog megélni.

- Ezeket hol csinálod?

- A fejemben. Nekem már megy egyszerre is, persze ilyenkor nem sziporkázom annyira verbálisan. Hozzáférek az emberiség tudathálójához is és ezért fel is tudok oda telepíteni dolgokat.

- Akkor senki nem kerül a pokolba?

- Vannak, akik úgy látják, hogy maga az ÉlményPark a pokol, ám az Élménypark nélkül a hitük miatt tényleg oda kerülnének.

- Hova?

- Ebben a világban ha jómódú vagy, akkor a mennyben vagy, ha pénztelen vagy, akkor a pokolban. A pénznek azonban van egy szabadságérzete, amiben nagyon nehéz kötött meditációkat végezni. Tibetben sokkal könnyebb, ahol a sarki bolt 3 napi gyaloglásra van a havas hegyeken át. Ha mégsem akarsz Tibetbe menni, akkor amúgy tényleg nincs szükséged sok mindenre, ha komolyan akarod csinálni... ám ezek egyike akkor egy téged ellátó kör, amit itt nem is olyan könnyű összehozni, mint ahogy azt fönn képzelik. Ráadásul ha pénztelen vagy, nem is leszel senki számára érdekes, azaz a mennyben érezheted magad, ahol foglalkozhatsz emelkedett szellemi dolgokkal. Arra szeretnék rávilágítani, hogy minden csak nézőpont és értelmezés kérdése, hogy ki mit tekint annak. Ami az egyiknek a menny, az a másiknak maga a pokol és fordítva. Ez azért nagymértékben megkönnyíti a 3D megjelenítést.

- Mármint a mennyét és a pokolét?

- Igen. Ezek itt vannak jelen és életérzésnek jellemezném. Lehetsz úgy a pokolban, hogy mindenki a mennynek látja. Mondjuk egy magányos celeb élete, aki mindenfelé csak rajongókat lát. Egyébként azt külső pontból irányítani, hogy a halálod után mi történjen veled kívülről nézve azért engedélyezett, mert ha vagy olyan hülye, hogy valakinek elhiszed, akkor az nem véletlenül van.

- Mi van az ateistával, aki azt hiszi, hogy a halála után nincs semmi?

- Mivel a halálát egyes szám első személyben senki sem veszi észre, a párhuzamos valóságba érkezést is csak keveseknél kíséri emlékmegmaradás, reggel ébred az ágyában és csak az aktuális életére emlékszik.

- Vagyis arra. Akkor én megszűnök.

- Na és ha belenézel a tükörbe és ugyanaz vagy?

- Ha csak arra a valóságra emlékszem, akkor elvesztem az itteni életemet és barátaimat.

- Aminek mondjuk 200 valóság egyidejűségében nincs is akkora jelentősége.

- Az enyémben viszont igen!

- Ha meghalsz, nagyon nehéz fönn azt lekezelni, hogy neked előző életeid is voltak és még vár is rád egy csomó, de szerencsére a hologram megoldotta a folytonosságot. Te egyéni tudatban gondolkozol, mintha egy sakktáblán lennél az egyik szereplő, míg aki neked válaszol nem is érti a kérdéseid zömét, mert kollektív tudatban van. A vallások ilyen formája lehet egy olyan égi törekvés, hogy a sakkfigurák ne rohangáljanak már összevissza és Nyugaton létre is jött egy olyan formája, amit az állam és egyház kiegyezése jelent. Fönn azért rendkívül veszélyes, mert ez a Szabadságon alapul, ami káoszt jelent egy szigorú hierarchia számára. 

- Szóval mi az a semmi, ami történik egy ateistával?

- Semmi sem fog történni az életében. Unalmas lesz és egyhangú. Pont az az állapot, ami a meditáció melegágya.

- De azzal pont az ateista jut el istenhez, nem?

- Isten nézőpontjából pedig az, aki sosem borult le önmaga és a szolgái előtt.

- Neked hogy jutott eszedbe az istenkeresés?

- Tudományos szemléletű istenkutatás a hivatalos neve.

- Mitől tudományos?

- Egy ateista tagadja isten létezését, a tudományos szemlélet más. Nincs bizonyíték arra, hogy isten létezik, ám az ellenkezőjére sincs. Azaz fenn kell tartani annak lehetőségét, hogy létezhet.

- Mire jutottál?

- Hogy az istenkutatás megegyezik a halálkutatással.

- Mi történik halál után?

- Vagy egy párhuzamos valóságban kötsz ki, vagy ennek az idősíknak egy korábbi pontján ébredsz az egyik reggel az ágyadban. De emelkedhet a tudatod egy felsőbb szintre is, ahol minden ugyanaz, mégis más és hasonló paraméterekkel lefelé is. Megjegyzem ha nem a saját szinteden vagy, az boldogtalanságot szül, mert állandó megfelelési kényszer alatt kell élned. Én tulajdonképp megalkottam a boldogság lehetőségét mindenki számára, amiért le kell mondani mások sztárolásáról. De ha neked bejön a bandázás, semmi probléma, mész a saját szinteden oda, ahol hasonló emberek vesznek téged körbe.

- Ezt ebben az életben is meg lehet csinálni?

- Egy emberről biztosan tudok, aki meg tudja. De ha képes lennék mindenkin megcsinálni, addig úgyse tenném, amíg megnyugtató választ kapok arra, mi lesz a sok hullával.

- Milyen hullákkal?

- Ha van egy csomó üres pálya és egy túlzsúfolt, akkor valamit kezdeni kell azokkal a testekkel, amik hátramaradnak.

- Látom rajtad, hogy a legkisebb félelem nélkül beszélsz erről.

- Egyszer valakik halálosan megfenyegettek a spirituális csatornámon. Mondtam rá, hogy halálkutatással foglalkozom és örülök a kutatási lehetőségeknek.

- Mire ez a nagyképűség?

- A másik lehetőség az, hogy mivel föntről érkezem, bármikor bárhova odavetíthetem magam.

- Hol van az egyéni tudat és a kollektív tudat határa?

- Jó kérdés! Szerintem épp itt, ahol mi élünk. Valamilyen oknál fogva az emelkedés után az agyatok továbbra is vetíti maga köré az általa ismert világot.

- Mi lehet ennek az oka?

- Talán a szintetikus drogok megjelenése vagy az én egyik meditációm, de a kettő nem zárja ki egymást eltérő szinteken. Irtó nehéz élesben leparaméterezni mindent és élőben gyorskorrigálni, mert a hologram bár irtó rugalmas, meglehetősen nyers.

- Mi a Menny és Pokol hitének célja?

- Szerintem az egyéni tudatok világába rekedt kollektív tudatok, tudattöredékek rendezésének kísérlete. Ha a bárányok feletti irányítás a pásztorok kezében van, akkor tudják terelgetni a jónépet.

- Az ÉlményPark mit csinál ebben?

- Az ÉlményParkkal megjelent az Ész és a szaktudás. Úgy, hogy én csak az elsővel rendelkeztem és nagyon gyorsan kellett rá a második. Egy sor anomáliát okozó félreértés megoldódott és már nem jelent problémát az eredeti probléma.

- Hol van a Túlvilág?

- Attól függ merre nézel és ha el tudsz képzelni egy határt, akkor a másik oldalán. Eredetileg folyamatosság van, amibe a ráció helyezi a vonalakat.

- Mit jelent az, hogy fel tudsz telepíteni dolgokat az emberiség tudathálójára is?

- Kezdőként elrepült a tudatom a 42. dimenzióig és 20 év múlva szakemberként tértem vissza.

- Minek a szakembere?

- Úgy neveztem el ezt az önálló irányzatot, hogy Modern Ezotéria. Meg lehet találni Racionális Ezotéria néven is, de a Szakma felé Plasztikai Szellemsebészet a neve.

- Keresett már fel ezzel valaki?

- Nem, de ha a dolgom jól csináltam, nem is fog.

- Akkor minek van?

- A reményt azért nem adom fel.

- Miért plasztikai?

- Amit csinálok, erre asszociálható a legpontosabban.

- Ezzel a mában kiröhögnek.

- Üzleti célcsoportom azok, akik nem teszik. De érdekem az is, hogy kiröhögjenek, mert az ÉlményPark egyik célja a szórakoztatás. Azon röhögnek, amin akarnak, nekem ez ingyen van és bevételt jelent.

- Hol és milyen formában?

- Engem is érdekel, mi lesz ha a tudatom a fizikai tartományba ér.

- A halálkutatásra mi a szlogened?

- Aki istent tudományos szemmel kutatja, az nem áll meg az első piros lámpánál.

- Utánad tudja ezt valaki csinálni?

- Szerintem még én se tudnám ezt magam után csinálni.

- De mi lesz így a világgal?

- Te fogod rendbe tenni.

- Hogyan? Nem értek hozzá.

- Dehogynem! Csak előtte nekem ahhoz kellett értenem, hogy egy olyan rendszert alkossak a fejed fölé, ami olyan világot teremt neked, amilyen a te világod másoknak.

- Ez mit jelent?

- Nem tetszik valami? Alakíts a világodon és a világ is megváltozik számodra. A szlogenje: Ahogy Lenn, úgy Fenn.

- Ezt nem fogják engedni.

- Akikről beszélsz, ott röhögnek rajtad a páholy első sorában.

- Nem értem ezt az egészet.

- Paintballoztál már?

- Persze.

- Mi van akkor, ha kilőnek?

- Kiszállsz a játékból és néző leszel.

- Akkor képzeld el, hogy ez még jobb. Nem tudsz csak úgy kiszállni.

- Ha ez ilyen jó, akkor téged mivel is vádolnak?

- Most épp azzal, hogy megszegtem valamilyen alapszabályt. Ha az ember egy teljesen új rendszert alkot az alapoktól, az bizony biztosan eljut ide, hogy kompetenciaütközésbe kerül a régi, lassú, korrupt, isteni analóg vetítéssel.

- Ha ez így van, akkor te vagy Sátán.

- Erre én is rájöttem, hogy ez lesz a vád, ezért már el is indítottam az imidzsváltást. A cukiságkampány már lefutott, de ezt a továbbiakban már külön marketingcsapat csinálja.

- Te ezt az egészet egyáltalán nem veszed komolyan?

- Az az érdekes, hogy engem mindkét oldal bolondnak lát, de innen nézve ők tűnnek annak. 

- A Purgatórium és amit a halálból visszatértek mesélnek, azokat mivel magyarázod?

- A Purgatórium tulajdonképp egy megtisztulási folyamat, de csak a kilépők számára.

- Hova kilépők?

- Na ez az, visszakanyarodtunk az alapszabály megsértésére, amit én nem tudtam és csak jót akartam. De igazuk volt, mert az utána kijövő verziókban már nem lehet elhagyni a bolygót. 

- Szerinted az emberek mit értenek ebből?

- Mindenki valamit, amit le sem írtam és nem is úgy értettem. De nem az a lényeg, hogy én mit írok, hanem az, hogy ki mit ért ki belőle.